Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Marches - nie polecam.

Zlecenie usługi - https://www.forum.optymalizacja.com/topic/230616-wykonam-pozyskiwanie-linków-dofollow-z-forów-pl-linki-w-postach-realne-wzrosty/

18.08 zakończone zlecenie - na sam start w raporcie błędy (404, linki nieklikalne) przy cenie 3zł za link. Z 40 szt 1 dnia nie działało 8 (20%).

Po 2-4 tygodniach od wysłania pełnego raportu - uzupełniam linki które wyleciały (czasami może to być po 3-4 tygodniach, wiele zależy od obłożenia zleceniami)

Po kilku przypomnieniach i ostatniej deklaracji 15.09 dałem sobie spokój

8 linków usuniętych, na dniach uzupełnię !!!

Poza tymi 8 na samym początku byłoby nie tak źle, bo na dzisiaj z 40 szt zostało 28 aktywnych (czyli po 3 miesiącach).

@jachu

Słuchaj, sam wiesz że zlecenie jest wykonane, fakt z uzupełnieniem jest poślizg, ale to dlatego że zdecydowana większość klientów chce rozłożone w czasie linkowanie (nawet na kilka miesięcy po 10-15 linków w tygodniu), a dodaj sobie jeszcze uzupełnienia na bieżąco + uzupełnienia PO jak coś usunie. Wybacz za taki stan rzeczy, nie tłumaczę się, tylko pisze że za dużo zleceń za mało mocy przerobowych.

jeszcze dodam tutaj "wycinek z maila"

"Witam,

Ja widzę 32 poprawne 8 błędnych.

Pozdrawiam
Imię i nazwisko"

Tak, bo raport nie był wysłany tego samego dnia, tylko "odczekuję", bo oczywista sprawa jest że kilka - kilkanaście usunie - ale to w zależności od strony, urlów/anchorów itp, a uzupełnienie robię co jakiś czas, a teraz uzupełnienie jeszcze się wydłużyło (ale bez przesady). Także tutaj @jachu ma rację, ale zdecydowanie można się dogadać na mailu, tym bardziej że zlecenie było wykonane, tylko jest poślizg z uzupełnieniem.
Edytowane przez Marches

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

@Jachu ten temat przeznaczony jest do opisania tych co ewidentnie  "lecą w kulki", istnienie prawdopodobieństwo wyłudzenia, oszukania ludzi, celowego wprowadzania błąd, inne

To że Tobie coś nie pasuje w linkach, 8 nie takie a 30 takie to mało kogo interesuje. Załóż bloga i tam opisz jak chcesz wylać żale, w mojej ocenie Marches, może nie jest wzorem terminowości ale chyba nikogo nie oszukał. 

• Like 3

@MaxPan jeśli takie jest Twoje zdanie to masz opcje kosz itd. Ja chętnie bym takie informacje przeczytał tylko widać wiele osób traktuję te forum jako straszak.

Napisany 02 listopad 2016 - 18:03

Do usunięcia

Napisany 02 listopad 2016 - 17:44

Edytowałem ten post, ponieważ dział ten działa cuda. Rozwiązuje problemy i niesamowicie mobilizuje wykonawców.

I ostatecznie nie można znaleźć odpowiednich opinii.

Sytuacje jak piszesz

prawdopodobieństwo wyłudzenia, oszukania ludzi, celowego wprowadzania błąd

to też chyba nie miejscu tu tylko w odpowiednich instytucjach.

to też chyba nie miejscu tu tylko w odpowiednich instytucjach

a wiesz co znaczą słowa "istnieje prawdopodobieństwo?"

Na forum wyroki nie zapadają. 

Chciałeś postraszyć innego użytkownika, ale ten temat ma być przestroga przed nierzetelnymi użytkownikami forum. W mojej ocenie Marches takim jak na razie nie jest. Jeśli Tobie nie podobają się linki które dostałeś więcej nie kupuj i tyle. Ocena takich usług może być różna i zależy od wielu czynników i osób które to oceniają. Jak by on wziął kasę i nic nie zrobił, owszem to jest miejsce na takie posty. A tak zrobił tylko Tobie nie pasuje jak.

EOT

• Like 1

Gdzieś, kiedyś maiłem coś do czynienia z użytkownikiem Marches i może demonem prędkości to on nie jest, ale wykonuje to co ma zrobić.

Więc raczej do nieuczciwych go nie można zaliczyć.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 2 miesiące temu...

On już dawno "na dywaniku" (specjalna grupa z ograniczonymi wiele funkcjami, grupa widoczna pod awatarem), otrzymaliśmy sygnały ale na zasadzie "słyszałem".  Jego profil na naszym forum  ma linka do tematu na stalink o prawdopodobnie jego "wyczynach". Na tym etapie tyle możemy zrobić. Można oczywiście zbanować ale lepiej zostawić z tym ostrzeżeniem w profilu. Również obserwujemy czy nie założył nowego konta. Z tego co słyszałem sprawa jest "rozwojowa".

Zgadza się, dla tego należy ostrzegać pzred takimi "artystami". Staramy się na PiO szybko reagować na podobne sprawy. Tylko nikt nie próbuje nawet jakoś uwiarygodnić swoje zarzuty. Temat na forum stalinka w naszej ocenie jest prawdopodobnie wiarygodny, dla tego podjęliśmy kroki ograniczające uczestniczenie wyżej wspomnianego użytkownika w funkcjonowaniu forum. Reszta to już sprawa odpowiednich organów.

mój 1 post i usunąć dubla.

nie mogę bo pisze z telefonu, Kuba to zrobi chyba szybsze.

Tylko z linka w stopce nic nie wynika, trzeba by go jakoś opisać.

Nie jesteśmy stroną konfliktu, dodatkowo jest takie coś jak domniemanie niewinności, napsialem już wyżej handlować punktami, oferować usługi na PiO nie może bo to prywatne forum można zbanować dowolnego użytkownika bez wyroków sądu. Można w stopkę dopisać "nie polecamy transakcje z tym użytkownikiem" i toby było na tyle. Tacy "artyści" potrafią doskonale "bronić się" wykorzystując każdą literę Prawa, Kuba wie z autopsji.

.

Zdajesz sobie sprawę oczywiście z tego że teraz Patrycja z domu I. może Ciebie ścigać?

EDIT: Jakbyś się nie zorientował podałeś publicznie jej dane osobowe i nie ma znaczenia że teraz się nazywa inaczej, podałeś imię i jej nazwisko panieńskie.

Ja bym na Twoim miejscu szybko edytował ten post.

Edytowane przez Finan
  • Like 1

Trochę się mylisz.To że dane gdzieś są podane nie oznacza że nie podlegają pod ustawę o ochronie danych osobowych.Ja mogę napisać tu swoje dane, a Ty nie możesz podać moich bo nie masz na to mojej zgody.

Godzinę temu, AdamBoganD napisał:

Wszystkie podane dane są z CEDIG i takie same podał delikwent w swoim ogłoszeniu o sprzedaży punktów tu na forum i forum statlinka.

I te dane nie są prywatne (osobowe).

Dnia 1 stycznia 2012 r. przestała obowiązywać ustawa z 19 listopada 1999 r.  prawo działalności gospodarczej i jej art. 7a ust. 2 zgodnie z którym ewidencja działalności gospodarczej była jawna i dane osobowe w niej zawarte nie podlegały przepisom ustawy o ochronie danych osobowych.

Zmiany te podyktowane były m.in. tym, że dnia 1 lipca 2011 r. weszły w życie przepisy rozdziału III ustawy o swobodzie działalności gospodarczej (...)

Powyższe oznacza, że od 2012 r. dane osobowe przedsiębiorców, znajdujące się w CEIDG, podlegają ochronie na gruncie ustawy o ochronie danych osobowych.

Co za tym idzie? Dane osobowe przedsiębiorców znajdujące się w jawnej i dostępnej dla wszystkich ewidencji, tj. imię, nazwisko, NIP, PESEL, adres zamieszkania czy adres e-mailowy, są już objęte ochroną, a podmioty przetwarzające te dane muszą spełnić wszystkie wynikające z tego obowiązki.

ź: https://www.ipblog.pl/2013/12/faq-czy-dane-osobowe-przedsiebiorcy-podlegaja-ochronie/

• Like 2