Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Pisałem Tobie wiele razy aby dodawać ogłoszenia na PiO nie musi być DG czy ujawniane dane osobowe.

Jeśli nie jest wspomniane nic o FV danych firmy podawać nie obowiązkowo. W ogłoszeniach wymagany jest tylko email, poprawna kategoria i poprawny tytuł. Koniec kropka tak jest i tak będzie. Amen.

Jak wyłapywać takich co zakładają nowe konta mamy doświadczenia, więc spokojna głowa.

A, przepraszam, złe Ciebie zrozumiałem. Na make-cash tam z zasady nie podają danych a tylko te niezbędne. Zbanowali i dobrze, my zrobiliśmy to samo.

Wątpię, że będzie u nas zakładać kolejne konto. Za dużo ogonów pozostawił.

Jedna sprawa to zastrzeżenia do oferty, usługi. Uważam, że jeśli ktoś nie miga się, odpowiada a tylko zawalił na przykład termin to nie jest jemu miejsce w tym temacie. Tu wpisywać należy tych kto prawdopodobnie ewidentnie, celowo robi kogoś "w bambuko".

Dnia 14.07.2017 o 08:27, Marches napisał:

@miedziowy - rozumiem że jest problem, ale najlepiej podać maila z jakiego wysyła się zlecenie (tak mi trudno wywnioskować o jakie dokładnie zlecenie chodzi), wtedy wiem na czym stoję i wiem w jakim stanie jest realizacja zlecenia, co do samych zleceń robię co mogę żeby większość oddać chociaż w zbliżonym terminie - przyznaje średnio się to udaje, ale sukcesywnie podsyłam każdemu całościowe raporty (zlecenia się nawarstwiają i tak to wygląda, ale informuje o tym każdego). W zależności od zlecenia, trwa to krócej, trwa to dłużej, tym nie mniej każdy zlecenie wykonane otrzymuje, a jeśli na jakiegoś maila nie odpisałem - to musiałem przeoczyć, lub po prostu wypadło mi z głowy, bo z reguły non stop jestem na mailu. 

Wracam do tematu, ponieważ nic się nie zmieniło.

13 lipca napisałem tego posta o braku działania, reakcji, raportu, ogólnie wszystkiego.

14 lipca dostałem od Marchesa priva o przypomnieniu mojego maila, ponieważ nie kojarzy. Ok, normalna sprawa, ma dużo zleceń, niech będzie.

15 maila, czyli dzień później wysłałem priva z moim mailem.

19 lipca przypomniałem się mailowo, ponieważ nie otrzymałem żadnej informacji na temat wykupionej usługi.

Mamy 25 lipca, od postu w tym dziale minęło 11 dni i nic się w temacie nie zmieniło.

Zero efektów, raportów, kontaktu. Strata czasu i pieniędzy. Nie polecam.

• 5 tygodni później...

To i ja dołożę swoje 3 grosze jeśli chodzi o usera @Marches 

Zlecenie złożone 05.12.2016 a 11.01.2017 dostałem raport na 1/3 zamówienia tj 50 linków (zamawiałem testowo 155 linków)

i od tego czasu cisza.

Ciekaw jestem czy jak tu napiszę to chociaż na forum dostanę odpowiedz bo gg i @ milczą....

• 2 tygodnie później...

Nie polecam firmy SeoAffiliate Mateusz Iwanowski.
Firma ta złożyła zamówienie na początku czerwca, które zostało zrealizowane w ciągu kilku dni.
Natomiast płatności nie otrzymałem do dnia dzisiejszego (prawie 3 miesiące), po kilku ponagleniach.

Edytowane przez vallorian71

• 2 tygodnie później...

Nie polecam osoby korzystającą z maila: sotevsx@gmail.com ( Piotr Goik - jeśli są to prawdziwe dane, podane do przelewu, a numer konta na jaki przesłałem pieniądze : 73 2490 1044 0000 4200 0001 7049 )
Dokonałem zakupu ----> po czym zostałem poinformowany, że jest jakiś "problem" ----> Zwrotu pieniędzy brak ----> urwanie kontaktu.
Przestrzegam przed tą osobą.

Wystarczyło zrobić tak klik: Google

aby dowiedzieć się, to co pisze również na poprzedniej stronie tego tematu a pisze tam tak : 

Cytat

Przestrzegam przed użytkownikiem @Sotev - niby sprzedaje konta Google. Na make-cash też "sprzedaje"

i to co napisałem ja :

Cytat

Nie ma go na PIO już a na make też zbanowany.