Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, dareczek3637 napisał:

Proszę o pomoc i komentarze

Jeśli w Twoim odczuciu popełniono przestępstwo, to po pomoc zwróć się do prawnika / policję, a nie na forum.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jako że zamówiłem od kilku osób z tego forum różne rzeczy z terminem realizacji 3-4 dni, a czekam ponad miesiąc to poproszę o raporty w 48 godzin. Jeśli nie dostanę otrzymacie odpowiednią opinię (potwierdzoną faktami).

Także proszę się spieszyć.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Dnia 9.05.2019 o 20:14, Finan napisał:

to poproszę o raporty w 48 godzin. Jeśli nie dostanę

I jak tam wywiązali się ?

• Thanks 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dnia 9.05.2019 o 20:14, Finan napisał:

Jako że zamówiłem od kilku osób z tego forum różne rzeczy

Ja tutaj, na PiO, nie dostałem wielu dobrze wykonanych usług. A trochę ich zleciłem :)

Cóż, PiO to marka, userzy rzadko.

• Like 2

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dnia 12.05.2019 o 19:11, Mion napisał:

I jak tam wywiązali się ?

Nie.

Prosty przykład zamówienie linków z edu i gov.

Dzisiejszy raport który dostałem ma końcówki:

com

net

ly

kz

it

I wiele podobnych.Czekam na wyjaśnienie od osoby która oferuje gov i edu na tym forum.

P.S. Na resztę też czekam i szczególnie tych co na maile nie odpisują proponuję inaczej działać bo faktury opłacone, zlecenie nie wykonane, VAT pewnie już odliczony, zgłoszenie do US niebawem pójdzie, a wtedy kontrole i kontrole.

• Like 1

No niestety, też kilka razy miałem podejście do ogłoszeń na PIO i już nie zlecam :lol2: Nie wiem, może to kwestia tego, że ludzie czują się bardziej anonimowi za nickiem niż np. na FB, gdzie jest imię i nazwisko, szczególnie Ci trochę młodsi.

• Thanks 1

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

10 godzin temu, Aleksiejs napisał:

No niestety, też kilka razy miałem podejście do ogłoszeń na PIO i już nie zlecam

Ostatnio wysłałem zapytanie ofertowe na artykuł do kilku oferujących się w ogłoszeniach copywriterow i odezwała się jedna osoba z terminem za miesiąc ... Pewnie miałem za wysokie wymogi :D

10 godzin temu, Finan napisał:

bo faktury opłacone, zlecenie nie wykonane, VAT pewnie już odliczony, zgłoszenie do US niebawem pójdzie, a wtedy kontrole i kontrole. 

Nauczka na przyszłość - nie płacić z góry zwłaszcza całości   :gafa:

• 2 miesiące temu...
Dnia 15.07.2015 o 14:50, kyan napisał:

Z chęcią doradzę odnośnie Macieja Jarosza - ów osobnik jakieś 2-3 lata temu nie chciał nam zapłacić za usługę, kilka miesięcy opóźnienia upływało na ciągłym zbywaniu.

Poskutkowała prosta wiadomość informująca o rozpowszechnieniu i wypozycjonowaniu w internecie informacji, że sklep sisi.pl jest niewiarygodny finansowo. Wpłata pojawiła się na koncie na drugi dzień.

U nas też kontakt z Panem Marcinem Jaroszem z sisi.pl się urwał jak była faktura do zapłacenia. W sumie śmieszne, bo faktura na całe 200pln netto :D

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Nie zbierze się żadna grupka, i nie będą sobie nawzajem wystawiać podziękowań - kto miałby by na to czas?

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Przestrzegam przed współpracą z Panem Damianem Kuświkiem nick na forum: @Lukam_on firma:

Martsem Marta Kuświk 
Stacheckiego-Koliby 1 lok. 2, Sieradz
NIP: 8272084475

Wykonane 2 drobne zlecenia, bez problemów, gdy przyszło do wykonania większego zlecenia (strona internetowa w/w firmy)brak płatności od maja, obecnie brak kontaktu z tym Panem od blisko miesiąca. Sprawa przekazana do windykacji.

21 minut temu, AdamBoganD napisał:

A wystarczyło zawrzeć umowę, postawić stronę na swoim serwerze i dopiero po akceptacji i płatności przegrać klientowi. Albo wgrać ale zakodować pliki i nie dawać danych do panelu i bazy.

Umowa jest, reszta to prawda, cenna nauczka na przyszłość.

Edytowane przez Pyciak

@AdamBoganD zazwyczaj przy kolejnych zleceniach ma się już zaufanie do klienta.

• Like 1

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

• 2 miesiące temu...

Otrzymałem zlecenie od pewnej firmy (szczegóły poniżej) i umówiliśmy się na płatność w 5 ratach. 

Zlecenie zostało wykonane przez nas w całości.

Pierwsze 2 raty klient opłacił. Resztę spłat odmówił.

Nasza usługa została więc wstrzymana (publikacje artykułów).

W odpowiedzi na naszego maila przypominającego o zapłacie kolejnych rat i wstrzymaniu jego publikacji, odpisał: "To się walcie" 

Normalnie bym nie pisał ostrzeżenia ale ten klient wydał mi się bardzo interesujący :) 

Oto dane firmy, na którą radziłbym uważać lub brać przedpłatę 100%

B7 SYLWIA SZPAK

ul. Piotrowicka 82

40-724 Katowice

Email: szpakersik@gmail.com

Osoba zamawiająca: Witold Szpak

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

• 2 miesiące temu...

Nie wiem czy Pan jest tu zarejestrowany ale nie zaszkodzi aby ktoś na niego uważał.

Jego strona to: 

https://www.marcinpodlaski.pl/

Pan wziął kasę i przestał się odzywać. Po napisaniu do niego maila z innej skrzynki pocztowej tak aby nie wiedział kto pisze oczywiście odpisał iż oferuje usługę.

Pan porozmawia sobie z prokuraturą bo pomimo iż kwota niewielka to zachowanie Pana Marcina zasługuje na takie działania.

• 3 miesiące temu...