Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Finan napisał:

Ja Ci dokładnie opisywałem że byłem poważnie chory i żona zajmowała się tym (a nie za bardzo wie co i jak), nawet napisałem Ci że zrobiła przelew do firmy innej niż do Ciebie a myślała że do Ciebie.

Także nie zarzucaj brak kontaktu.Nawet jak ledwo na nogach stałem odpisywałem choć raz dziennie na wiadomości.

Po drugie umowa była jasna że mi kontrahent nie zapłaci = też nie płacę i się na to zgodziłeś.Jasny układ.

Po trzecie oczerniłeś mnie (nawet prywatnie) w wielu miejscach i tego już nie popuszczę.

1. Ani razu nie otrzymałem informacji, że kontrahenci nie zapłacili i Ty nam nie zapłacisz.

2. Wielokrotnie miałem otrzymać nawet potwierdzenie w PDF - i nic. Miałem sprawdzić drugie księgowanie w swoim banku bo pieniądze powinny być - czy po takich wiadomościach nie masz nic sobie do zarzucenia? Jasno one wskazują, że pieniądze zostały wysłane (nie dotyczyło to błędnie wykonanego przelewu - to było wcześniej).

3. W e-mailu zaproponowałem wymianę linków w przypadku braku płatności, Twoja strona jest taka, że nawet jak kontrahenci Tobie nie zapłacą, to zapłacisz z swoich.

4. W internecie - np. tutaj, w odpowiednim temacie - wystawiłem odpowiednią opinię.

Jeżeli klienci Ci nie zapłacili - poinformuj nas, wykorzystamy te linki inaczej. Nie będziemy nadal tracić czasu na przepychanki forumowe i dalsze wymówki, kłamstwa.

Edytowane przez Seo-Services

Sklep SEO & Content Marketing & Content Graficzny [Portfolio]

Konfigurator zamówienia: https://seo-services.pl/konfigurator-pakietu/

Efekty: https://seo-services.pl/efekty-i-opinie/

Możecie już skończyć i przenieść to na grunt prywatny a najlepiej do sądu?

14 godzin temu, Seo-Services napisał:

w odpowiednim temacie - wystawiłem odpowiednią opinię.

Już Ci pisałem - poczytaj sobie swoje wypowiedzi albo daj je swojemu mecenasowi pod kątem 212 kk i 191 kk

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...

18 marca zamówiłem usługę od użytkownika @Finan , termin wykonania miał wynosić maksymalnie 3 tygodnie. Do tej pory nie otrzymałem raportu. Przy prośbie o raport zazwyczaj nie otrzymuję odpowiedzi. Kilka razu dostałem odpowiedź, że następnego dnia, zostanie to sprawdzone i raport wysłany a potem kontakt się urywa.

Jestem w stanie zrozumieć wszystko, ale ciągłe zbywanie mailami, a od jakiegoś czasu brak odpowiedzi może zdenerwować.

Widzę, że użytkownik @Finandalej oferuje linki na FB, ja nadal nie mam raportu, kontakt się urwał.

Nie polecam, średnio że biorą pieniądze, a potem kontakt się urywa.

Poprosiłem użytkownika @Finan o zwrot pieniędzy skoro nie jest w stanie przesłać obiecanego raportu. Wygląda ma to, że wziął pieniądze i nic nie zrobił.

Zero odpowiedzi na maila na prośbę o zwrot pieniędzy (zarówno od Pana Krzysztofa jak i jego żony).

Na PiO widzę, że loguje się, na grupach FB szuka kolejnych klientów.

Czy na forum będą wyciągnięte jakieś konsekwencje?

19 minut temu, s_matysik napisał:

Czy na forum będą wyciągnięte jakieś konsekwencje?

(wtrącę się) Odpowiedzi chyba masz w wymianie zdań powyżej. Osobiście bardzo dziwią mnie przypadki płacenia za usługę z góry. Głównie z tego powodu powstał ten temat.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja też się podepnę do tematu i zgłaszam nierzetelnego użytkownika @Finan

Usługa zamówiona i opłacona w marcu. Do dzisiaj zero realizacji i brak raportów.

Początkowo odpowiadał na moje maile i wiadomości. Ponadto żona zapewniała, że na skutek różnych problemów realizacja zlecenia się opóźniła. 

Od momentu kiedy poprosiłem o korektę faktury i zwrot środków zero kontaktu.

2022-05-31 09_52_23-Brak realizacji zlecenia – Opera.png

• 2 tygodnie później...

Wrzucę jeszcze jedno ostrzeżenie, żeby nikt się już na naciął na użytkownika @Finan i jego spółkę Beatris sp.z o.o.

spacer.png

spacer.png

Widzę, że te podobne tłumaczenia, które otrzymywałem ja.

Do dziś także nie mam raportu ani zwrotu pieniędzy.

• 2 tygodnie później...

Cześć, dzisiaj ja zgłaszam niewywiązanie się z umowy.

Użytkownik @Marches miał wykonać linkowanie takie jak pod linkiem 

Ogłaszał się na facebooku, tam też się kontaktowaliśmy.

Synchron - Marcin Kowalczyk

NIP: 7132912351

Kontakt:

bizneso@interia.pl

Linkowanie było zlecone w marcu 2022, wykonanie miało być do połowy kwietnia 2022, aktualnie mamy końcówkę czerwca, a linków ani widu ani słychu, od 23 maja bujam się z nim w sprawie korekty FV i zwrotu wpłaconej kasy za niewywiązanie się ze zlecenia. Na początku miała być korekta, a potem przestał odpisywać na kolejne wiadomości.

Zostawię tutaj wątek na kilka dni, może @Marchessię ogarnie i zwróci kasę. Są wakacje, o 700 złotych netto nie chce mi się otwierać sporów sądowych, ale całość jest już w kancelarii i jeśli nic się nie zmieni pójdzie wezwanie do zapłaty + cała reszta. 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

o ile pamiętam to Pan zaczął kombinować bo linkowanie poszło na anchory (tak miałem zlecone)  - frazy poleciały w dół, a potem podmiana na same czyste urle, a dalej - jednak zwrot $$ - także zabawa zabawą, a praca pracą, artykuły napisane, wrzucone. Najlepiej proszę się odezwać na maila - żebym wiedział z kim piszę, jednak tę kwotę sobie przypominam i osobę również.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

@Marches zanim rzucisz jeszcze jedno oskarżenie zastanów się dobrze, bo ja mam 100% naszej konwersacji na screenach z messengera. 

5 minut temu, Marches napisał:

o ile pamiętam to Pan zaczął kombinować bo linkowanie poszło na anchory (tak miałem zlecone)  - frazy poleciały w dół, a potem podmiana na same czyste urle, a dalej - jednak zwrot $$ - także zabawa zabawą, a praca pracą, artykuły napisane, wrzucone. Najlepiej proszę się odezwać na maila - żebym wiedział z kim piszę, jednak tę kwotę sobie przypominam i osobę również.

Nazywam się Aleksander Kasprzak, nie wywiązałeś się z umowy, nie wiem skąd wziąłeś te brednie o frazach, podmianach czegokolwiek itd. bo ja nie dostałem od Ciebie obiecanego raportu. Obiecanej korekty również nie.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

aha, czyli, to co było wrzucone np:

https://houseonline.com.pl/wnetrza/aranzacja-wnetrz-program.html
https://trendylady.pl/remont-mieszkania/

itd, miałem wyrzucić, jak tutaj

https://hortizon.pl/aranzacja-wnetrz/aranzacja-wnetrz-a-remont.html

bo była obsuwa? zgadzam się, była obsuwa i nawet przez sekundę tego nie neguję, ale coś tu delikatnie nie halo jest (tak wiem z mojej strony głównie), ale gdybyśmy się dogadali jak trzeba, tematu by już dawno nie było, tym bardziej że arty - oj wiele artów jest napisanych.

ale dobrze, ja tylko pokazuje (sprawdźcie sobie cache) kiedy były wrzucone arty - a jak się na serio nie podobają linki za 7zł netto, to zapraszam do whitepress.

Oczywiście zgadzam się, termin zawaliłem bo niestety, za dużo na głowę sobie wziąłem, ale to zostanie wyjaśnione jak najszybciej.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

@Marches człowieku weź się ogarnij, nie będę Cię szukał i pisał po milion razy tego samego. Ode mnie masz komunikat jasny, korekta + zwrot wpłaty. Linki możesz usunąć jest mi to obojętne. Nie wywiązałeś się z umowy, w ciągu 4 miesięcy wrzuciłeś 4 linki z opłaconych 100. 

Żeby nie było, poniżej wycinek z rozmowy z 25 maja

zwrotna.png

• 2 tygodnie później...
W dniu 31.05.2022 o 09:55, golum napisał:

Ja też się podepnę do tematu i zgłaszam nierzetelnego użytkownika @Finan

Usługa zamówiona i opłacona w marcu. Do dzisiaj zero realizacji i brak raportów.

Początkowo odpowiadał na moje maile i wiadomości. Ponadto żona zapewniała, że na skutek różnych problemów realizacja zlecenia się opóźniła. 

Od momentu kiedy poprosiłem o korektę faktury i zwrot środków zero kontaktu.

2022-05-31 09_52_23-Brak realizacji zlecenia – Opera.png

Ja to tutaj zostawię: https://simpliteca.com/jak-oszukuja-beata-i-krzysztof-gumiela-beatris-novacash/ - wartość zamówienia na ok 2500. Oczywiście FV opłacone. Z 10 publikacji wykonane chyba dwie. Zamówiony landing pod test konwersji nie zrobiony do dziś. Wielokrotne mydlenie oczy i przesuwanie terminów. Albo programista chory, albo dziś do południa. Działanie z pełną premedytacją. Prośba o korektę i zwrot środków zignorowana. 

Na urlopie na spokojnie rozszerzę landing. Pieniędzy może nie odzyskam, ale to z sieci na pewno nie zniknie. 

Gdybyście chcieli wrzucić swoje "fail story" to podeślijcie do mnie na simpliteca@simpliteca.com. Chętnie opublikuję.

Dzięki, i oby mniej takich szuszfoli. 

• 1 miesiąc temu...

Użytkownik @Marches wystawił mi korektę FV, ale zwrotu środków chyba nie ma zamiaru robić. Czasu minęło już sporo, przypominać co chwilę średnio mi się chce. Przestrzegam przed jakąkolwiek współpracą.