Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, przed chwilą także dostałem od niego wiadomość o treści:

"Witam

Chciałbym zakupic 10k punktów statlink

(...)

Taką sprawę proponuję zgłosić bezpośrednio do statlinka, może się okazać, że gość ma już na koncie jakieś przekręty, a kolejne zawiadomienie tylko przypieczętuje jego los.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

pawelh na forum lozik https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=12400 również

oszukał mnie na 6k statlinka.

Z początku przelew został zrobiony jednak po pewnym czasie bez przyczyny wycofany.

Napisałem do niego i czekałem za odpowiedzią ale widzę topik więc postanowiłem również napisać.

Proste jest jego działanie: od jednego bierze 6k, drugiemu w ten sposób opyla 6k... jak mu wycofają normalne jest że automatycznie ginie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

UWAGA! Łajza wróciła na forum po przerwie i stara się ponownie wyłudzić pieniądze. Nie dajcie się nabrać - ogłoszenie: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=130267&hl= to ponowna próba przekrętu. Pamiętajcie: ZYCH, a na forum NAMO, to nierzetelny partner! Nie dajcie się nabrać! Mnie oszukał - uważajcie!

Edytowane przez martinewg

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Uwaga

Użytkownik /pani o nicku/ copywriter_new

aracati@interia.pl

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=15098

Nie wywiązała się ze zlecenia

Pieniądze zostały wpłacone przed wykonaniem zlecenia

miało być 20 tekstów, a otrzymałem tylko 6

i jeszcze jest na tyle bezczelna, że pisze, abym zlecił jej następne teksty

Nie wiem, czy ona coś bierze, czy coś pije, bo dziwny z nią kontakt

Nie polecam

Do pana admina:

Czy można przenieść do działu nieuczciwi użytkownicy

Edytowane przez Botek

Ostrzegam przed @krzycholinio

Pełne dane tego oszusta:

Krzysztof Skrzypczyński

ul.kluczewska 142

32-310 Chechło

33 1090 2532 0000 0001 1458 7838 BZ WBK

emiale:

monsterenergy.krzychu@gmail.com

krzychuronaldinho@o2.pl

Ten [ nierzetelny partner ], który kazał się nazywać copywriterem sprzedał mi teksty. Teksty miały być nie publikowane w sieci, w miarę dobrej treści. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego: teksty sprawdziłem czy są merytoryczne i wpłaciłem pieniądze.

Jednak coś mnie tknęło aby przyjrzeć się tym tekstom uważniej i jaka moja zdziwka była gdy okazało się, że ponad połowa tekstów już raz była sprzedana. Gdy zażądałem zwrotu pieniędzy ([ nierzetelny partner ] nawet nic nie pisnął, że jego błąd) napisał mi, ze poprawi mi teksty i wyśle dobre. Nie chciałem się zgodzić ale powiedziałem OK. I jeszcze większa moje zdziwienie było gdy ten [ nierzetelny partner ] przesłał mi poprawione teksty.

Poniżej przedstawiam małą próbkę "profesjonalnego" tekstu copywritera-oszusta:

"Nianie to kobiety zawodowo pochłaniające się uwagą a także kształceniach obcych dzieci. Nie są one z nimi spokrewnione. Kształcąc dzieci, najczęściej przystający do jednej rodziny obciążają odpłacenie pieniężne. Niekiedy nianie żyją w gmachach u zatrudnionych rodzin, zależy do od decyzji pracodawcy. Jednakże w Polsce niepospolicie atrakcyjne jest zawożenie dzieci przez prawniczych pełnomocników do mieszkaniu nianie. ...."

Jeszcze bardziej mnie rozbawił jak mu napisałem, że takiego gówna nie przyjmuję, a On mi napisał że za takie pieniądze jakie płacę dostaje się takie teksty.

Uważajcie na niego bo dzisiaj znowu dał ogłoszenie o unikalnych tekstach: TUTAJ.

Pozdrawiam

mkamk

Edytowane przez mkmak

Uwaga

Użytkownik /pani o nicku/ copywriter_new

Również przestrzegam przed tym użytkownikiem. Około rok temu zamówiłem teksty na stronę firmową. Stawka jaką zaproponowała 10zł/1000znaków. Zamówiłem 35k znaków. Po otrzymaniu teksty były najwyżej jakości pod precle. A na dodatek straszyła mnie swoimi prawnikami jak powiedziałem, że żądam zwrotu pieniędzy lub 'lepszej jakości' tekstów.

@ExPloiT - bez urazy ale cały ten temat jest naszpikowany danymi osobowymi i śmiem wątpić aby Ci [ nierzetelni partnerzy ], których się tutaj wymiana tak bardzo się tym martwili i chcieli dochodzić swoich racji.

@Inka22 - tak, nisko się cenisz ;). Najbardziej mnie rozbawiło jak mi napisał, zacytuję: "BO JESTEM COPYWRITEREM"

Edytowane przez mkmak

Moim zdanie, jeśli ktoś uważa kogoś za nierzetelnego użytkownika i oskarża kogoś. Powinien automatycznie podpisać się pod tym swoimi pełnymi danymi adresowymi. Takie jest moje stanowisko.

Widzę, tutaj dziesiątki oskarżeń. Jednak nikt nie jest taki odważny aby się pod nimi podpisać. Jestem ciekaw, ile z tych oskarżeń jest do końca prawdziwych, chodź to administratorzy są od tego aby zadbać o porządek na forum, którego nie ma.

Pracuję na umowę o pracę w firmie pozycjonerskiej z Polski, być może jestem nowym zarejestrowanym użytkownikiem, co nie znaczy, że nie śledzę tego forum.

Z pełnym poszanowaniem dla administratorów i użytkowników - to moje zdanie.