Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

@Slawus, abstrahując - jak zlecasz komuś wykonanie nowego designu do swojej strony za ustaloną kwotę, ktoś to wykonuje, Ty szykujesz szereg poprawek, grafik to wdraża i przedstawia Ci finalną wersję projektu a Ty urywasz kontakt to jest to fair ? :)

Zacznij od siebie, potem narzekaj na podatki :)

niech pani nie pyta się koleżanki ze studiów lepiej zadzwonić

0801 055 055.

Wiem o podatku wstecz..

https://www.pit.pl/skala_podatkowa_pit_190.php

jak pani wątpi to niech się pani dalej tych wszystkich mądrych koleżanek pyta

ja już mówiłem

Dziękuje za załatwienie sprawy i życzę miłego dnia

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@Slawus, abstrahując - jak zlecasz komuś wykonanie nowego designu do swojej strony za ustaloną kwotę, ktoś to wykonuje, Ty szykujesz szereg poprawek, grafik to wdraża i przedstawia Ci finalną wersję projektu a Ty urywasz kontakt to jest to fair ? :)

Zacznij od siebie, potem narzekaj na podatki :)

To nie jest fair, ale nie wiem co to ma wspólnego z podatkami albo ze mną :)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Herkules...

Może jednak się zastanów, co mówisz i przede wszystkim, czy mówisz prawdę?

Po pierwsze napisałeś, że dorabiasz na pisaniu precli, bo stałą pracę masz.

Po drugie piszesz, że możesz pisać nawet 80 na dzień...po 1,10 zł...

Jak więc chcesz się zmieścić w tych 3000 zł rocznie?:)

Abstrahuje od tego, że swoją działalność prowadzisz w sposób ciągły i jeden kolega, już Ci zwrócił uwagę na konsekwencje:)

Witam

Pisałam w tej sprawie do moderatora. Ktoś się podszywa pod moją firmę. Także wyjaśniam, że z nowymi dwoma nickami nie mam nic wspólnego. Moderator usunął nowe konta. Założyła je jedna i ta sama osoba z Wałbrzycha o ile dobrze pamiętam. Nawet się domyślam kto...ale dowodów nie mam.

kynzior

Kasia

Witam

Dla zainteresowanych i oszukanych, tak jak ja, Pani Kinga Badzmirowska postanowiła jednak wrócić...zapraszam na:

https://www.zlecenia.przez.net/aukcja,92016,20-precli

gdzie widać, że licytuje kolejne aukcje, aby je później odsprzedać...

Dodam jeszcze, że Pani Badźmirowska właśnie zmieniła nick na newpoyage także radzę uważać. Pieniądze będą docierały do czasu a później okaże się, że kontaktował się z nami rzekomy pełnomocnik tej Pani (mamusia) co oczywiście w/w Pani chyba się śniło :]:];]

Witam Wszystkich,

Chciałem was poinformować iż użytkownik projektant okazał się oszustem. Sprawa wyglądała tak napisałem do niego na gg, bo poszukiwałem osoby która stworzy mi stronę, wszystko ładnie pan projektant mi kazał napisać o co chodzi i tak dalej, i później prosił zaliczkę przelałem mu 30 zł i później się nie odzywał z 5 dni, później napisał że ma kłopoty osobiste że pieniądze prześle do piątku od tego czasu jak to napisał minęło ponad 14 dni i kase nadal nie ma, dzwoniłem do niego odebrał raz telefon i pytam się go kiedy dostane moje 30 zł, tłumaczył się że przeoczył to i tak dalej i prosił mnie o dane do przelewu wysłałem na gg dane do przelewu i tak mi odpisał

Możesz mnie w trąbę cmoknąć co najwyżej. Pytam się skąd masz mój numer telefonu. Nie podawałem Ci więc musiałem go zdobyć "nielegalnie". Ja też mogę Ci koło xxxx narobić za wydzwanianie do mnie gdzie nawet nie podawałem Ci numeru co oznacza, że nie życzę sobie od Ciebie żadnych telefonów - to są słowa pana projektanta

ja wiem że to 30 zł nie dużo ale poprostu chcę was ostrzec przed tym użytkownikiem bo tak się nie robi.

i po tym co mi napisał nie odbiera telefonu i dla wyjaśnienia sprawy, jak rozmawiałem z nim przez telefon to mówiłem grzecznie, nie przeklinałem i tak dalej poprostu chciałem się dowiedzieć kiedy będzie moje 30 zł ale cóż.

Pozdrawiam

Edytowane przez Murzyn_Zubrzyca

jak tak czytam te posty, to albo są problemy z DG, albo z partnerem co "cuda obiecuje" i w chu... robi

a jak jest "rzetelny człowiek" się trafi, zacznie rzeczywiście uczciwie pracować, to zleceniodawca robi go "na szaro"

za********e, nic tylko robić coś dla kogoś :)

MaxPan tak to jego profil, dlatego dałem ten post bo on ciągle się ogłasza, nawet jak mi napisał że ma problemy osobiste ok to może zdarzyć się każdemu ale na drugi dzień dawał ogłoszenia na forum PIO a więc chyba nie miał problemów osobistych tylko poprostu ściema

Zbanowałbym gościa ip, bo to jego ente konto chyba.

Już się gdzieś wypowiedziałem ale zrobię to po raz wtóry:

1) "chyba" to za mało na reakcję

2) Póki będziecie "nawiązywali umowę" bez zabezpieczeń póty będą naciągacze. Moim prywatnym zdaniem to Wam należy dać bana na IP - wtedy skończy się kupowanie usług od "niewiadomokogo" na krzywy ryj a wtedy znikną i naciągacze.

Jeszcze raz jeśli ktoś nie zrozumiał: sami sobie jesteście winni, że kupujecie od ludzi o których nic nie wiecie.

I przestańcie w końcu płakać bo to staje się męczące. Ja nawet nie odpowiadam na maile, w których ktoś nie umie się podpisać z imienia i nazwiska a co dopiero gdybym miał takiemu wykonać jakąś usługę.

Kupiłeś kiedyś coś chociażby na allegro? Czy tam wiesz od kogo i co kupujesz? Nigdy nie masz pewności na kogo trafisz, nawet odbierając towar osobiście możesz dać się nabrać. Zbanować oszukanych i nie będzie naciągaczy, fantastyczne podejście.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!