Skocz do zawartości

Katalog stron dir-elite.com

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok, thx !!!

BTW linki do edycji wpisu przychodzą anonimowo (bez podanego adresu e-mail nadawcy), niektóre serwery poczty mogą uznawać to za spam... Nie lepiej wysyłać je z jakiegośadresu mailowego w domenie ddl2.pl? :D

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

MartinB - mowisz o katalogu www.dir-elite.com czy www.katalog.ddl2.pl

Chodzi mi o https://www.dir-elite.com/ na którym nie mogę znaleźć https://kataloog.info/ chociaż pisałeś że widzisz wpis podwójnie...

Tak samo nie mogę dodać https://katalog.borkowscy.pl/ bo są niekompletne meta tagi - coś chyba kiepsko działa ta funkcja z meta tagami bo tagi o których wspomniałeś są w kodzie katalogu?

Nie rozumiem tego - więc zrezygnowałem już z dodawania tych 2 katalogów. 1 link mniej nie robi mi różnicy - trudno. To pierwszy katalog stron przy którym straciłem tak dużo czasu i z którym są takie problemy. Chyba nie do końca poprawnie działają wszystkie funkcje sprawdzające. !!!

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

MartinB - przepraszam ze sie tak zdenerwowales :) tymi wpisami . szukam wlasnie bledu i jedyne co mi przychodzi do glowy to blad z domena 4 literowa .info wiedz to pierwsze idzie do sprawdzenia. Koleina sprawa meta tagi z jakiegos powodu ich nie rozpoznaje poprawnie w twoim katalogu mozliwe ze xHTML u ciebie cos miesza dla mojego katalogu - tez czeba bedzie to poprawic. Twoje uwagi sa dla mnie bardzo cenne i pomagaja wyeliminowac problemy w przyszlosci - Bardzo dzienkuje i mam nadzieje ze sie nie zloscisz bardzo :D .

Shaolin - z tymi emailami to masz racje bedzie czeba to poprawic ale potem

No co ty dir-elite nie mam powodów do złoszczenia się. Jedynie będę miał 1 link mniej do swoich stron, ale jeszcze to nikomu samopoczucia nie pogorszyło :) Tak więc nie przejmuj się mną. :D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

1) Wyszukiwarka nie moze znalesc konkretnego adresu ( narazie - wlasnie to poprawiam ) bo adresy www sa kodowane

2) Dodalem twoj glowny katalog kataloog.info - jutro naj dalej pojutrze dostaniesz cala liste gdzie masz swoje katalogi :bije: - masz w sumie u mnie juz 3 wpisy

3) Katalog.borkowscy.pl - nie dodalem jeszcze ( specialnie ) bo niemoge znalesc problemu tych meta tagow - a dodanie na sztywno z pod admina nie rozwiazuje problemu

4) Najdalej w piatek bedzie specialna wersja katalogu - moze sie skusisz na przetestowanie go w praktyce

Pracuj, pracuj. Ja też byłbym zainteresowany twoim skryptem. Nie chce mi się szperać po stronkach, więc jakbyś mógł to napisz co chcesz wzamian za korzystanie ze skryptu? Link?

EDIT:

A mam jeszcze takie pytanie. Bo jeśli nie doda się linku zwrotnego to wtedy wpis ma atrybut nofollow. Czy może to być inny link niż link do katalogu? Tzn. dowolny link z dowolnym opisem? I jak to jest sprawdzane tzn. co jaki czas?

Case study jak pozyskać więcej leadów

Jak zainstalujesz sobie katalog to mozesz sam ustalac czy ma byc nofallow czy nie. Tak samo sam okreslasz jaki to ma byc link i do kogo kierowac ! Nic nie ma tam na sztywno. Zainstaluj ta wersje co jest i sie sam przekonasz :D Update do nastepnej wersji bedzie polegal tylko na podmianie plikow ( tak na 98% jestem przekonany - nic nie wskazuje na edycje bazy )

Skoro nie przyjmujesz PP to przyda się stosowna informacja podczas dodawania strony... :(

takie ograniczenie nie dotyczy katalogow nie moderowanych

Chyba powinno być odwrotnie - jeśli katalog jest moderowany to właśnie moderator ocenia, czy chce dodać stronę. Za to w katalogach niemoderowanych przyda się jakieś zabezpieczenie przeciwko dodawaniu śmieci.

Weź jeszcze pod uwagę fakt, że nie wszystkie strony typu PP muszą być śmieciami, autorzy niektórych nie dodają nawet swoich ref_id w linkach. Rozumiem, że można filtrować viagrę, vallium i inne tego typu śmieci, ale żeby od razu programy partnerskie? :soczek:

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności