Skocz do zawartości

AdSense wyszukiwarka

Ronin_rs

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest warta mojej uwagi, bo szkoda kolorować ową wyszukiwarkę, czy nie jest warta uwagi ze strony G, bo za to bananów nie dają?

W mojej ocenie nie przyniesie to prawie żadnych efektów.

A w mojej ocenie na pewno lepiej jest mieć bardziej wyróżniająca się wyszukiwarkę niż mniej - wtedy zawsze większe prawdopodobieństwo, że ktoś z niej skorzysta, a co za tym idzie kliknie potem w reklamę na wynikach wyszukiwania.

Ale tak szczerze... to mnie naprawdę nie chodziło nawet przez moment o wyroznienie wyszukiwarki kolorami zeby ktos z niej korzystal. Mnie chodzilo o to zeby mi ta wyszukiwarka nie szpeciła elegancko zaprojektowanej strony. Żeby wyglądała na tyle ile się da w miare nowocześnie i ładnie się komponowała ze stroną, a kliki z niej... to już swoją drogą. Ja dużą uwagę przywiązuje do wyglądu. Musi być wizualnie wszystko na tip top. To już prędzej zapewne w ogóle jej nie umieszczę niż miałaby mi wstyd robić.

Witam

Uruchomiłem wyszukiwarkę na swojej stronie i mam pytanko czy w adsensach w produktach powinno pokazać się adsense dla wyszukiwarki bo mam tylko adsense dla treści, a wczoraj na chwile pojawiło się adsense dla wyszukiwarki i było jedno wyszukiwanie, a po kilku godzinach zniknęło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności