Skocz do zawartości

osk.zgora.pl - Nauka jazdy

Altaica

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

uruchomiłem taki oto katalog https://osk.zgora.pl

Katalog tylko i wyłącznie dla stron nauki jazdy, w zasadzie z całej Polski. Domena ma prawie 4 lata ;) PR2 ;) jakby komuś bardzo na tym pr zależało :)

Dla Was 10 darmowych kodów na wpis podstawowy, co jakiś czas będę publikował nowe, ale nie będzie to tak często jak w Grupie Altaica.

osk1

osk2

osk3

osk4

osk5

osk6

osk7

osk8

osk9

osk10

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Heh Diego, mój Ty znawco wszelkich wartości ;) wartość jest taka, jaką ktoś zapłaci. A spokojnie zapłacą ;) czy to wartość seo, czy nie seo, nie ma znaczenia. To że Ty sobie sprawdzasz linki wychodzące, to nic nie znaczy.

W ogóle możemy podyskutować, co jest dla Ciebie wartością SEO?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...

Wartość SEO będzie oceniał moderator, bo to on pilnuje regulaminu tego działu.

W mojej opinii aktualnie nie ma on żadnej wartości: ani informacyjnej, ani SEO, ani marketingowej - więc nie widzę sensu dodawać tam stron swoich klientów.

No ale może dla kogoś nie ma to znaczenia i doda bo lubi dodawać ;)

Ah czyli kultura, kolejny bielszy od vizira :) Okey niech oceni, usunie to usunie, zostawi to zostawi ;)

Wybacz, że dodałem miejsce na darmowy link na starej domenie ;) nie chcesz korzystać, nie korzystaj i tyle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności