Skocz do zawartości

ocena strony firmy

rinox

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem całkiem fajna stronka, jest czytelna (a o to chodzi w stronach firmowych), ładna graficznie. Ja bym "coś" zrobił z tekstem menu (np. dał kolor, albo zmienić teksturę tła chociaż mnie się podoba) bo jak zjeżdża się stroną na dół to tekst menu jest słabo widoczny. Na stronie głównej zmniejszył bym wcięcia i dał większe odstępy między wierszami. I u mnie czcionka pogrubia niektóre polskie znaki (np. ę, ł). Pozdrawiam

Może nie nieczytelne, ale słabo rzuca się w oczy. Co do tła nie jest złe, bardziej miałem na myśli: aby menu miało swój wzór - żeby nie pokrywało się z tłem. Aby oddzielić tło od środkowej zawartości.

Projektowanie sklepów internetowych - wdrożenia prestashop oraz realizacje projektów graficznych.

Razi mnie ten biały napis na slajderze. Może gdyby zmienić czcionkę i połączyć napis jakoś z logiem, to i ono stałoby się bardziej widoczne i całość byłaby bardziej spójna. No i zdecydowanie jaśniejszy text-shadow, może: #707070, jeśli już musi być.

Remonty Gdańsk - usługi remontowo-budowlane Trójmiasto, wykończenia mieszkań i domów "pod klucz", adaptacje lokali usługowych

Psychoterapeuta Rumia - psychoterapia rodzinna, terapia dla dzieci i młodzieży oraz indywidualna dla dorosłych w nurcie systemowym

A gdzie logo? Aaaa, jest. Ale słabo widoczne.

W tym tekście:

Balustrady ze stali nierdzewnej w cenie stalowych tylko z Rail-inox. Złóż wycenę poprzez nasz formulaż kontaktowy a otrzymasz rabat -10%

plznaczki mam innym fontem. No i jak piszesz formulasz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności