Skocz do zawartości

Afroman - Grupa katalogów na skrypcie Arfooo | Dodawarka online

SEOlancer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dlaczego dyskryminujecie osoby które nie posiadają facebooka :-(

Ponieważ fejsbuk to dodatkowa reklama - konkursy na fejsie nie są za free, tylko za rozpowszechnianie jakieś informacji wśród znajomych i innych osób zaglądających na profil.

Nawet skleroza nie usprawiedliwia cię z braku wpisu o wykorzystaniu darmowego kodu do katalogu!

@krzysiek02, gdzie tu dyskryminacja? Zwykła transakcja - SEOlancer chce wymienić się Like'iem za kod. Jak nie mam kasy na markowy ciuch, nie skarżę się, że sklep dyskryminuje mnie biednego.

Żartuję sobie przecież.

Hej,

Rozumiem, że jak chcę zakupić 6 multikodów, to 2 mam w normalnej cenie, 2 za 1/2 ceny i 2 za friko?

Jak tak to biorę Panie. Jeszcze dzisiaj przelewam geld. Proszę podać na privie dane do wpłaty za takie niestandardowe zlecenie, ponieważ przez payu mogę zapłacić tylko wielokrotność 11 zł.

Pozdrawiam,

PL

Hej,

Rozumiem, że jak chcę zakupić 6 multikodów, to 2 mam w normalnej cenie, 2 za 1/2 ceny i 2 za friko?

Jak tak to biorę Panie. Jeszcze dzisiaj przelewam geld. Proszę podać na privie dane do wpłaty za takie niestandardowe zlecenie, ponieważ przez payu mogę zapłacić tylko wielokrotność 11 zł.

Pozdrawiam,

PL

Kupione :) dam znać jaki będzie efekt.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Okey dodałem pierwszy testowy projekt - dlaczego wpisy nie linkują do stron docelowych, a robią coś w rodzaju odwiedź stronę "tu nazwa" i przekierowuje na adreskatalogu.pl/kategoria/tunazwa i wyskakuje błąd strony, to chyba nie tak miało działać?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności