Skocz do zawartości

Afroman - Grupa katalogów na skrypcie Arfooo | Dodawarka online

SEOlancer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MOŻE SZANOWNY PAN WYJAŚNI JAKIM TO SPOSOBEM WASZE KATALOGI NIE ZAWIERAJĄ ŻADNYCH WISÓW?? kATEGORIE WPISÓW SĄ PUSTE W KAŻDYM KATALOGU KTÓRY SPRAWDZIŁEM, GDZIE WIĘC SĄ TE WPISY????

nie wiem czy ktoś sprawdzał ale każdy katalog wygląda tak:

BBB.png

[ nierzetelni partnerzy ] I TYLE. NAJPIERW OSZUKALI MNIE NA CENIE MULTIKODÓW. TWIERDZILI ZE SĄ PO 6 ZŁ A PO OPŁACENIU ZNALAŁZEM AUCJĘ NA ALLEGRO GDZIE OFEROWALI JE PO 4,99 Z PROWIZJĄ ALLEGRO!!! TWIERDZILI ŻE WYSTAWIAJĄ FAKTURY VAT, A PO ZAMÓWIENIU OKAZAŁO SIĘ ŻE JEDNAK NIE WYSTAWIAJĄ. WPISY TEŻ SIĘ NIE POJAWIAJĄ!!!!! ZARZĄDAM DZIŚ ZWROTU PIENIĘDZY SEO -ŚCIEMNIACZU

Spokojnie ;-)

Co za nerwowość... Co do cen, to cóż w tym dziwnego? Sam czasami poprzez różne źródła kupuję coś taniej lub drożej, to naturalne. Jedyna sytuacja jaka mnie wkurza, to jako stały klient mam gorsze warunki niż pierwszy lepszy z ulicy "świeżak". Coś jak robi telekomuna. To mnie wkurza.

A jeśli chodzi o kwestie techniczne to czasami coś przestaje działać i łatwo da się naprawić.

Jeszcze tylko dodam, że nie jestem w żaden sposób związany z tym użytkownikiem, tak tylko napisałem.

Nawet skleroza nie usprawiedliwia cię z braku wpisu o wykorzystaniu darmowego kodu do katalogu!

a pisanie w ofercie że wystawiam faktury, a dopiero po wpłacie przyznawanie się że jednak nie wystawiam, mimo że od razu przy składaniu zamówienia podałem dane do FV, to jest ok? Sorki, ale nie lubię jak robi mnie ktoś w trąbę, a tu były rozbieżności od samego początku. Przestaje działać albo nie działało nigdy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności