Skocz do zawartości

Blog o zaburzeniach psychicznych - prośba o wskazówki

mks22

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem niedawno nowego bloga dotykającego tematu jakim są zaburzenia psychiczne. Prosiłbym serdecznie o wskazówki, co mogę zrobić, aby blog był bardziej przyjazny dla google i dało się go skutecznie pozycjonować.

adres bloga:

https://zaburzenia-psychiczne.blogspot.com/

Nie wiem, czy da się to zrobić na Blogspocie, ale mógłbyś włączyć rel=nofollow dla reklam.

A propos, zarobiłeś już coś na tym programie partnerskim?

Dzięki za radę, da się to zrobić na blogspocie :) Na Programie partnerskim Psychorada zbyt wiele jeszcze nie zarobiłem, ale dopiero zaczynam, póki co tylko jedna prowizja się trafiła. Całkiem ciekawie jednak ten PP wygląda :)

Ma ktoś jeszcze jakieś wskazówki, opinie, etc?

Ad kontentu to możesz opisać przypadki ludzi z Forum Google dla Webmasterów, z pewnością pozyskasz wiele naturalnych linków :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ad kontentu to możesz opisać przypadki ludzi z Forum Google dla Webmasterów, z pewnością pozyskasz wiele naturalnych linków :)

Możesz mi jaśniej wytłumaczyć o co chodzi? Niestety nic mi to nie mówi :(

Dzięki za radę, da się to zrobić na blogspocie :)

A napiszesz jak? :)

Nie mam doświadczenia z blogspotem a może się przydać :)

Musisz najechać myszką na obraz, a później na "zmień" i zaznaczasz odpowiednią opcję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności