Skocz do zawartości

narzędzie do wykrywania unikalności 2 tekstów.

aleks1723

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy mogliby mi państwo podać "jeżeli istnieje" narzędzie, abym mógł porównać 2 teksty pod względem unikalności... Nie, nie chce porównywać linków, tylko sam teksty, zanim je zaindexuje. Jeżeli znacie państwo taki program/ narzędzie to bardzo proszę - płatne też może być.

2 pytanie: Czy jak stworzę schemat postów na moim blogu wordpress np schemat składający się z 500 słów. Ale, w każdym poście w tekście, słowo kluczowe jest zmieniane. Czy to bardzo źle wpływa na pozycję ? Jak jest tekst wzięty z poprzedniego i tylko trochę pozmieniany ? " słowa kluczowe zawarte w tekście inne" ? - Jeżeli tak, to może znacie jakis sposób jak tak robić, ale żeby google nie myślało, że to skopiowane ? Przepraszam za chaotyczność, ale jednak jest 1:42 i jestem bardzo śpiący, nie mniej jednak bardzo mi zależy na państwa odpowiedzi. Pozdrawiam

Czy jak stworzę schemat postów na moim blogu wordpress np schemat składający się z 500 słów. Ale, w każdym poście w tekście, słowo kluczowe jest zmieniane. Czy to bardzo źle wpływa na pozycję ? Jak jest tekst wzięty z poprzedniego i tylko trochę pozmieniany ? " słowa kluczowe zawarte w tekście inne" ? - Jeżeli tak, to może znacie jakis sposób jak tak robić, ale żeby google nie myślało, że to skopiowane ? Przepraszam za chaotyczność, ale jednak jest 1:42 i jestem bardzo śpiący

Chcesz tworzyć z automatu teksty o długości 500 słów i podmieniać słowa kluczowe? Czytałeś o Duplicate Content? Nie ma sensu tworzenie takiego czegoś, bo natłuczesz tylko bezwartościowego bełkotu. Nawiasem- idź spać wcześniej, wstaniesz wcześniej i zapytasz bardziej zrozumiale :)

Jeśli chcesz, żeby Google nie oznaczył niczego jako DC, to po prostu nie kopiuj treści, tylko napisz ją od zera albo zamów, jak nie masz czasu/umiejętności/ochoty.

Tak tylko jest taka sprawa, że gość co tak robi jest prawie zawsze na 1 miejscu w google... luknijcie sobie na tą stronkę : XXXXXXXX - A tam content to jest po prostu powielany szablon, jak to wytłumaczyć ? Już przestałem wierzyć w google. ;) Ale jak najbardziej potrzebuję dalej tego narzędzia- jak ktoś zna.

Jeśli dobrze się przyjrzysz, to wpisy są tam tworzone "z palca". Unikalne grafiki, dodatkowe podpunkty itp. Prawie jak w dobrze zoptymalizowanym sklepie internetowym.

W duplicate content chodzi o 2 rzeczy:

- uniknięcia powielania treści w róznych serwisach,

- w tym, aby podstrony danego serwisu nie trafiły do suplemental index Google.

--

Ale jesli zrobisz szablon do "kopiuj i wklej", to się możesz zawieść.

Dziękuję ,niestety dalej nie mam pojęcia. Kiedyś tworzyłem bloga, z unikalną treścią ale zajmowało mi to po 2-3 godziny na napisanie posta. Tym razem chciałbym robić właśnie tak jak ta strona. Ona ma jeden schemat główny. Mógłby mi pan pomóc ? Oczywiście bym zapłacił za poradę. ;) Pozdrawiam.

Ps: Chodziło mi właśnie tylko o to, abym tym szablonem ułatwił sobie pracę. Tak jak np oni mają:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności