Skocz do zawartości

Pytanie - dodawanie tagów

adsensepytacz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Naszukałem się w Google, ale nie wiem jak zadać zapytanie i nie uzyskuję satysfakcjonujących wyników.

Chodzi mi o to, że w home.pl, w kreatorze mam możliwóśc tworzenia poszczególnych wpisów jak na blogu, mam również boczny panel.

I teraz - czy istnieje jakiś prosty skrypt, który mógłbym dodać, aby

1. Do każdego z wpisów przypisać ważne tagi (różne od metatagów)

a następnie

2. stworzyć kategorię tagi, która tylko dla danej podsekcji portalu pokazywałaby wybrane tagi, a następnie po ich kliknięciu przenosiła do wszystkich tagów na dany temat?

Nie wiem jak to ładnie opisać :) Chodzi mi o jakiś zautomatyzowany skrypt lub coś podobnego dającego mi możliwość przypisywania tagów do każdego z wpisów, a nastepnie ich grupowanie z boku strony :)

Ale śmieszna zabawka, nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje :)

Skoro nie ma opcji, to raczej/na pewno nie można.

Skoro masz konto na home.pl, to może zainstaluj sobie WordPressa - nie będziesz musiał wymyślać koła :)

Ale czy wordpress nie będzie kolidował z wgranym tam edytorem treści przy pomocy której tworzę całą stronę i wychodzi to dosyć zgrabnie? Plus - jak wgrać wordpressa ? Dodając kilka plików metodą wgraj pliki ? Wydaje mi się że istniał jakiś skrypt który w prosty sposób pozwalał zarządzać dodawanymi tagami :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności