Skocz do zawartości

[projekt] S-Kat - grupa katalogów

szafran86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Doszedłem do wniosku, że w erze po Pingwinie coraz trudniej znaleźć dobre linki (co kolwiek to znaczy). W sieci mamy mnóstwo (albo i jeszcze więcej) seokatalogów, które nie grzeszą ani wyglądem ani jakością. Co więcej skrypt seokatalogu jest już zapewne dobrze znany wujkowi G.

W związku z tym postanowiłem napisać własny skrypt katalogu w celu zbodowania właśnie na nim, małej - bo docelowo liczącej 20-30 katalogów grupy.

Czym będzie charakteryzować się moja grupa:

- katalogi na unikalnym skrypcie "S-Kat" - z pewnością żadna inna grupa nie będzie wykorzystywać tego skryptu

- mam również plany aby nie korzystać z hostingów SEO (z wieloma IP-kami) a zakupić taką liczbę pojedynczych hostingów aby każdy katalog stał na innym hostingu (jeśli nie każdy - to przynajmniej większość)

- oczywiście katalogi jedynie na domenach głównych (z PR)

- podlinkowanie katalogów z wartościowych źródeł - wyznaję zasadę że nie liczy się ilość tylko jakość

- katalogi wymagać będą dwóch opisów (wstęp oraz opis główny) - wykluczy to w pewnym stopniu duplicate content (wewnętrzny)

- wpisy będą bardzo dokładnie moderowane (po braku akceptacji będzie możliwość poprawy wpisu przez autora lub przez moderatora)

- oczywiście katalogi na różnych, zadbanych i przyjemnych dla oka templatkach - głównie na bootstrapie

- dwa rodzaje wpisów:

- darmowy (link nofollow)

- płatny od 6 - 9 zł (SMS)

- przewiduję też multikod (dotpay)

Na ten moment to tyle jeśli chodzi o założenia.

Chciałbym przedstawić Wam teraz pierwszy katalog postawiony na skrypcie "S-Kat".

Katalog dostępny jest pod adresem https://www.tubes24.pl

Jeśli ktoś z Was ma ochotę i potrzebę dodania wpisu do katalogu to pierwsze 50 wpisów dodanych jako darmowe zamienię na płatne (z linkiem dofollow).

Oczywiście dodawane strony nie mogą być zapleczem lub innymi śmieciami - wpisy tego typu nie będą akceptowane.

Abym mógł zaakceptować i zmienić wpis na płatny podajcie proszę tytuł Waszego wpisu w tym temacie.

Czy myślicie, że grupa w takiej formie jaką opisłem może się przyjąć? Czekam na Wasze opinie, uwagi, ewentualnie dodatkowe funkcje, które Waszym zdaniem powinny się znaleźć w grupie katalogów.

luniek88, marecki - wpisy zaakceptowane i zmienione na płatne.

Ps. jeśli ktokolwiek zauważy jakiś błąd w działaniu lub uważa, że coś możnaby było ulepszyć to bardzo proszę was o informację. Te katalogi mają być przede wszystkim skuteczne i działać na korzyść osób, które dodają do nich wpisy.

- Carte Blanche - We Will Rock You !

- Michałkowice

- Co to jest grafika wektorowa?

- www.noclegowe.info - Noclegi w Polsce

Zaakceptowane i zmienione na płatne.

Zauważyłem że dodano więcej darmowych wpisów. Jeszcze raz przypominam, że aby wpisy zostały zamienione na płatne powinny zostać podane ich tytuły w tym temacie.

Witam

Dodałem firmę MPG S.C.

Pozdrawiam;)

Części do aut amerykańskich https://royalparts.pl , w naszej sklepie znajdziecie części Edelbrock, Royal Purple, Fram, Holley, MSD Performance. Serwis samochodów amerykańskich https://mpgserwis.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności