Skocz do zawartości

przeliczenie stawek

pitreq_

Rekomendowane odpowiedzi

@ pitreq_ - z pobieżnej analizy masz przycięcie za to, że na stronie/stronach pojawiają się nazwy popularnych bukmacherów (na jednej stronie są ref'y do Bet) + linki z anchorami typu "zakłady sportowe" czy wprost "bonusy bukmacherskie" (robot przegląda całe źródło strony). Poza tym znaczna część, jak nie większość podstron jest generowanych z jakichś bliżej nieokreślonych RSS'ów, które nie mają treści własnych. W tym jest moim zdaniem problem.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Czesc,

no rozumiem... Nie wiedzialem, ze takie anchory beda mialy wplyw na to... Jezeli chodzi o tresci to mam z automatu tworzenie opisu do kazdego spotkania, nie wiedzialem, ze google tez to moze wyczaic. Chociaz staram sie zapelniac serwis coraz wieksza iloscia artykulow pisanych przez czlowieka.

To co radzisz?

Myślę, że tutaj trudno będzie poradzić coś, co definitywnie przesunie szalę na Twoją stronę. Proponowałbym usunięcie całego contentu, który zawiera brand'y z zakresu bukmacherki (jeśli ref'y idą przez bit.ly, to pewnie da się to obejść zamieniając link z anchorem tekstowym na obrazek np. z alt="partner", żeby po prostu w kodzie nie było widać) oraz linków ze słowami kluczowymi, o których wcześniej wspomniałem.

Pozostaje jeszcze brak contentu na automatycznie tworzonych podstronach - to jest już większy problem i szczerze mówiąc nie wiem, czy da się to jakoś pozytywnie rozwiązać. O ile robot pewnie to przełknie, to spadek zarobków/wycofanie części przed wypłatą może wynikać z tego, że te reklamy słabo konwertują. Reklamodawcy mają ostatecznie wgląd w to, gdzie ich jednostki są emitowane i mogą dodawać Twoje domeny do filtrów - tutaj już moja spekulacja, że przy odpowiednio dużej ingerencji ze strony reklamodawców, część jest "wynagradzana" zwrotami kosztów.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności