Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na duże miasto w okolicy

matekub

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przykładowo pozycjonuję swoją stronę pod hasłem: usługi remontowe kraków

Firma znajduje się w mieście pod Krakowem. Kraków jest największym miastem w okolicy i najtrudniej tam będzie wbić się np. do TOP10.

Czy jeżeli będę pozycjonował pod tym hasłem to czy moja pozycja będzie również rosła pod mniejszymi miastami (pod Krakowem) (np. Olkusz,Chrzanów, Trzebinia, Wieliczka, Zabierzów itp.)????

Zakładając oczywiście, że na mojej stronie występują słowa kluczowe zawierające nazwy tych miast.

Teoretycznie na takie proste frazy może ci się udać wejść dzięki tkz długiemu ogonowi, wymaga to jednak odrobiny zabawy z linkami wewnętrznymi, optymalizacją strony. Na proste frazy możesz próbować wbić się przy okazji pozycjonowaniu głównych fraz różnicując anchory ( co więcej masz dzięki temu mniejszą szanse na filtr)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności