Skocz do zawartości

Sklep oscommerce a PrestaShop

janko23

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam z góry za pytanie. Otóż posiadam sklep ocommerce 4.0 (działający -narazie ok. 600 produktów).Okazało się że muszę z prawej strony dodać dwa reklamowe obrazki -loga firm współpracujących i nie wiem jak to zrobić .Prosiłbym o pomoc. Między czasie poczytałem trochę i okazało się że jest aktualizacja , ktoś mi poradził aby pobrać PrestaShop bo jest to samo. I za pomocą aplikacji 1-click zrobić tą aktualizację .Czy jest to rzeczywiście możliwe, czy prestashop ton to samo? I jeszcze jedno pytanie odnośnie jak dodać przycisk lubię to(facebook)

Twoje problemy z petrashop się dopiero zaczynają, bo takich życzeń będziesz miał coraz wiecej wiec polecam Ci albo w dziale ogłoszenia poszukać programisty albo poszukać firmy która będzie Cię obsługiwała przy dalszej rozbudowie i obsłudze sklepu

Marketing internetowy dla firm

to samo? Chyba komuś słonko przygrzało jak pisze takie bzdury. osc to stary skrypt chyba już nie rozwijany a presta idzie do przodu. Na pewno nie jest to "to samo". Reszta jak Xann.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

No dobra obrazki właśnie dodałem... i jest okey. Trochę się na tym znam, sam od podstaw zainstalowałem , poprawiłem i użytkuję już od 2-lat sklep. Zapytałem co to jest ta prestashop.Czy to to samo??co oscommerce ?. Aha no i jak już jestem to z facebookiem mi pomożecie?- zamiast się kłócić .Bo jak nie dam rady to wezmę programistę i mi to zrobi ale wtedy już do Was nigdy nie zaglądnę. A przecież nie o to chodzi co?.Wracając do tematu to ostatnio np. tu https://www.aplauzaudio.pl/glowna/index.php widzę takie coś wysuwane z lewej strony czy coś takiego dam radę zrobić jest to gotowy scrypt?Czekam na konkretne odpowiedzi i z góry serdecznie pozdrawiam.

Hmm sklep ma 28000 ale tak jak napisałem jestem początkujący.No to co coś mi wogóle napiszecie ? , czy dalej będziecie się tylko wymądrzać?

Hmm sklep ma 28000 ale tak jak napisałem jestem początkujący.No to co coś mi wogóle napiszecie ? , czy dalej będziecie się tylko wymądrzać?

Czyli wywalić tego oscommerca i zainstalować prestashop-a??

Bo jak nie dam rady to wezmę programistę i mi to zrobi ale wtedy już do Was nigdy nie zaglądnę.

Zmień podejście.

A co do sklepu, to w Preście masz nawet moduł do importu produktów z oscommerce do Presty; ale lepiej będzie jak weźmiesz na forum Presty kogoś do pomocy, poustawia sklep, i będziesz mieć z głowy.

"Lubie to" będziesz mieć standardowo w Preście.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności