Skocz do zawartości

Katalogi, ważne wskaźniki przy ich wyborze

shift76

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

własnie dostałem kilka odrzutów u klientów - sprawa prozaiczna :) linki z tresci katalogów - jedne z pierwszych jeszcze żyjących seoków... no i kilka wskaząn że anchor w TITLE we wpisie katalogu jest. Z reguły wyrugowanie linków z treści roaz posadowienie w tytule czegoś brandowego powowduje że masz spokojniejszy sen.

Stąd tez jeśli we wpisach sa linki w treści w dużej liczbie we wszystkich wpisach - taki katalog się pomija.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Zgred... Z Twoich wpisów wynika, że wszyscy klienci których obsługujesz dostali filtr bo ciągle coś usuwasz (Chyba, że wszyscy o których piszesz są nowopozyskani jako spadochroniarze po innych seowcach). Moje pytanie brzmi czy jeśli strona nie została zafiltrowana i nie przyszło żadne powiadomienie, a pozycje się zgadzają również usuwasz/zgłaszasz linki które w innym projekcie zostały uznawane za szkodliwe? Wiadomo, że chyba tylko nowe strony nie mają linków z grup seokatalogów i precli.

@Grumpy: to zależy ... od profilu linków. bardzo dużo dostaję spadów bo ktos inny sobie nie poradził... taka karma ;)

@kursor: ja akurat mam odwrotnie - wszystko co ma linki w treści opisu w katach dostało to jako schemat do zmiany... teraz klient siedzi i przerabia - dobrze że ma raporty :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@kursor: możliwe :D się wczytałem wiec napsiłem to samo tylko inaczej hehehe

@shift: zawsze mozesz wgrać disavow jak Ci się linki nei podobają, ale nie możesz wysłać RR

Witam,

Ja mam takie pytanie, bo Państwo pisało o tym, że za link w treści "Angielski Katowice" można dostać bana...ale to rozumiem, że mówimy np o dużej ilości linków na taką samą nazwę...

bo np, gdybym urozmaicał nazwy powiedzmy tak(mam na myśli jedną i tą samą podstronę) angielski Katowice, języka angielski Katowice, nauka angielskiego Katowice...i odpowiednio po tyle samo linków...to chyba nie ma szans na bana....czy się mylę (pewnie się mylę)...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności