Skocz do zawartości

Zabezpieczanie Wordpress'a - proszę o ocenę

TheMatthew173

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zapraszam do oceny i odwiedzenia mojej nowej strony o zabezpieczaniu Wordpress - SafeWordpress.pl. Początkowo sposoby opisane na stronie miały być tylko dla moich celów, ale postanowiłem podzielić się nimi za darmo szerszemu gronu. Czekam na krytykę :)

https://safewordpress.pl/

Kocham Polskę

:D no dawno się tak nie naśmiałem -> art z cyklu jak hobbistycznie napierd..lić sobie w sofcie, po pierwsze można wiekszośc zrobić łatwiej po drugie te "zabezpieczenia" są bez sensu :)

btw. sam w kilku miejscach opisałeś faktyczne dziury w wp ale ich nie zauważasz więc może już nie pisz poradników więcej bo nie wiesz o czym piszesz :D

Większość sposobów to sposoby z poradników zagranicznych blogerów. Zresztą w Polsce też takie są

tak tak, content is king -> prawdziwy być nie musi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności