Skocz do zawartości

MasterNET.pl - Hosting, Domeny - opinie.

rafal22bb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za odpowiedzi, przynajmniej nie czuję się osamotniony. Mam nadzieję, że szybko uda im się uporać z problemem bo trzymam tam kilkaset domen. W ostatnim czasie za część z nich płaciłem, część rejestrowałem i ciekaw jestem jak będzie wyglądał "back up", jeśli jakiś będzie...

Na szczęście wszystkie domeny działają. Problem w tym, że nie ma nad nimi żadnej kontroli.

Zobaczymy ile sa warte polskie firmy... beyond dał ciała, to co sie stało nie powinno mieć miejsca, nie ma znaczneia jak sie skończyło powinni być bankrutami. Zobaczymy jak masternet sobie poradzi.

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

• 2 miesiące temu...

eclipse mam identyczną sytuację, dodzwonić się nie da a na maila też nie odpisują.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 3 tygodnie później...

Jest jakiś sposób, żeby się do nich dodzwonić? Zmieniłem DNS'y domenie i zniknęła gdzieś w próżni...

Widzę, iż rano znalazłeś 7 minut aby napisać posta, ale przez cały następny dzień już brakło paru minut przedstawić faktyczny stan sprawy gdzie ok 10:15 (chwilę po rozpoczęciu pracy BOK) uzyskałeś połączenie tel z konsultantem oraz informację aby kontaktować się z dostawcą dns, gdzie przyczyna nie leżała po stronie usługodawcy.

Chcę wierzyć, iż faktycznie brakło Ci czasu niż na zasadzie, jak już napisałem takiego posta to niech sobie pozostanie bez względu na stan faktyczny, będę pisał tylko to co złe.

W rzeczywistości większość wypowiedzi jak przemeks mało ma wspólnego z rzeczywistością pozbawione obiektywizmu..

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Mam problem z kontaktem z MasterNet.pl

Nie odpisują na maile (napisałem w niedziele dzisiaj mamy końcówkę 2 dnia pracy )

Wykonałem dzisiaj 3 telefony o różnych porach i niestety żaden operator się nie zgłasza.

Jest mi bardzo źle z tym bo czuje się jak by ta firma przestała funkcjonować.

Czy może ktoś potwierdzić że firma działa i nie ma żadnego urlopu, nie chce na darmo jechać kilkaset km a nie wiem jaką inną drogą można się skontaktować z MasterNet.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności