Skocz do zawartości

MasterNET.pl - Hosting, Domeny - opinie.

rafal22bb

Rekomendowane odpowiedzi

Z jakiego powodu mój post został usunięty?

niby co zostało usunięte to?

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186546-przekierowanie-domeny-z-ovh-do-masternet-blad/

tak na marginesie miałeś dostać ostrzeżenie za zakładanie niepotrzebnie nowego tematu, bo mogłeś od razu pisać w tym miejscu

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tutaj napisałem to samo, co powyżej wczoraj w nocy i zniknęło. To jest wątek o opiniach o firmie i wystawiłem negatywną za brak odpowiedzi supportu przez tyle czasu. A tamten wątek założyłem, bo nie pasuje raczej do żadnego już istniejącego, konkretny błąd i nie ma tam ustalonej winy czy to OVH czy masternet coś ma popsute, więc ostrzeżenie uważałbym za bezpodstawne.

PIO to nie dział obsługi klienta firmy masternet, wiec polecam kontaktować się firmą korzystając z tradycyjnych form kontaktu bo Adrian ostatnio był na PIO w czerwcu ( temat jak widać śledzi 0 osób ) to znaczę że nawet tego nie czyta i nie otrzymuje emaila że ktoś w tym temacie coś pisze. Jeśli administracja ( to nie ja) Twój post skasowała to na pewno mieli na to podstawy, i w tym przypadku jedynie co Tobie zostaje to pisać zażalenie do Michała lub Kuby.

Tematy połączyłem w jeden.

• 3 lata później...
  • 2 miesiące temu...
9 godzin temu, virus napisał:

Masternet żyje jeszcze? Ponad tydzień czekam na odpowiedź, a telefon milczy. Połowa usług nie działa lub działa wadliwie... 

Zawsze tak było - źle z amplitudą poprawy. Dawno trzeba się było ewakuować.

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Sprawdź także niezależne forum o hostingu.

Jak się przestanie dać domeny przedłużać to nawet nie będzie się z kim skontaktować i jak, bo kontakt jest utrudniony lub praktycznie niemożliwy od jakiegoś czasu.

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Sprawdź także niezależne forum o hostingu.

• 1 rok później...

Cześć, widzę, że nie tylko ja mam problem z tą firmą... jak widać przez ten czas niczego się nie nauczyli i w dup... mają swoich klientów. Czy może mi ktoś podać jakiś inny numer do tej firmy, bo ten na stronie to jakaś porażka prawie miesiąc próbuję się do nich dodzwonić i ani razu mi się nie udało... Na maile które jak się sama firma chwali realizowane priorytetowo nie mają czasu odpisać, a czekam od nich na kody do przeniesienia domeny. 0 informacji zwrotnych kiedy te kody wydadzą. Jak ktoś może podać mi w wiadomości prywatnej jakiś numer to będę wdzięczny. 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności