Skocz do zawartości

MasterNET.pl - Hosting, Domeny - opinie.

rafal22bb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witaj Adrian,

Jeśli już tak dogadzacie klientom, możesz powiedzieć, czy jest możliwe przystosowanie panelu dns do Aplikacji Google? Chodzi o to, by była możliwość dodania tylu serwerów MX, ile podaje Google oraz żeby była możliwość ustawienia SPF.

Kiedyś, gdy miałem potrzebę, ustawiliście mi ten rekord, ale dostałem też wiadomość, że jeśli cokolwiek ruszę w dns to rekord ten się skasuje.

Powiem tylko tyle - jeśli dopracujecie ten panel będziecie wg absolutnym numer 1 w domenach. Tuż za Wami OVH, ze względu na szeroką ofertę różnorakich końcówek. :)

Duży plus dla Was za formularz zamawiania hurtowego. :)

Pozdrawiam!

ja korzystam z waszych uslug i ogolnie jestem zadowolony, czasami jednak strasznie mnie denerwuje jak nie moge wejsc na wasza strone, np, teraz probuje dostac sie od 10 min na masternet.pl i nie dziala, czasami tak mam z phpmyadmin, co gorsza moje strony w tym momencie tez nie dzialaja, zastanawiam sie czy jest to spowodowane jakimis naprawami, czy "atakami" jak kiedys dosstalem info z bok, ze te pady sa przez jakies ataki...

pozdrawiam

To nie prawda, że przeprowadzki bywają ciężkie i męczące.

@lamer22 jeden z serwerów przestał nagle odpowiadać, kontaktujemy się z "nocnym" wsparciem w DC.

Prosimy o cierpliwość, w przypadku pytań: info [at] masternet.pl

W panelu Klienta publikowane są informacje.

EDIT: Serwer od kilkunastu minut już funkcjonuje, jak zwykle szybka reakcja ze stony "noc" w DC :)

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

• 1 miesiąc temu...

Są jakies inne numery telefoniczne do Masternet niz te na stronie www? Komorka najpierw bez mozliowsci pomocy, pozniej wlacza sie poczta, stacjonarny od godziny zajety, a dzwonie co 1-2 minuty) - mam wrazenie, ze po prostu odlozona sluchawka :)

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Zniechęcił mnie sposób zmiany danych osobowych abonenta...

Zmiana (cesja) danych osobowych Abonenta odbywa się w procedurze cesji na pisemną prośbę Abonenta zgłaszaną do MasterNET.pl na podstawie formularza zmiany danych Abonenta konta Klienta lub domeny internetowej, a nie samodzielnej edycji danych.

Nawet nie można od ręki adresu e-mail zmienić... :)

I tak jest od paru lat, wcześniej owszem była możliwość samodzielnej edycji danych ale było zbyt dużo poważnych nadużyć, podawanie fikcyjnych, osób/firm trzecich po wykorzystywanie np hostingu do nielegalnych działań.

Zawsze możemy zaktualizować dane po wyraźnej prośbie otrzymanej z aktualnego adresu e-mail.

Przy kilku tysiącach kont Klientów dać pełną samowolkę nie jest takie jakby się to widziało zwykłemu Klientowi bezproblemowe, że też taki Klient nie patrzy od drugiej strony.. od strony firmy.

Takie dokumenty można przesyłać via e-mail.

Taką mamy politykę bezpieczeństwa i już, jak komuś nie pasuje to ma inny duży wybór, tylko jak ktoś mu wejdzie do panelu i pozmienia dane na jakie chce to już będzie jego problem.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności