Skocz do zawartości

MasterNET.pl - Hosting, Domeny - opinie.

rafal22bb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...

nie narzekam na firme ale mam jedno ale ;)

MN zmienił ostatnio dezajn - chwała - ładny piękny niestety pod Chrome nie działa logowanie - muszę korzystać z FF lub IE aby się zalogowac do panelu. Zgłosiłem ten fakt ale bez odzewu !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 miesiące temu...

Drobna sugestia !!!

Jak chcę zarejestrować domenę, wchodzę na rejestrację domeny i w okienku uzupełniam dokładną domeną - np domena.pl to na liście dostępności wyskakują mi dwie .pl :

czyli :

- moja fizycznie wpisana .pl - domena.pl

- zasugerowana przez MasterNet - domena.pl

- i reszta... :)

Taka mini kosmetyka ;)

Pzdr

pod opera nowe logownaie z gornego menu rowniez nie dziala :)

na szczescie gdy przeladowywuje sie strona z bledem logowania - potem juz mozna sie logowac bez bledu

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Jestem teraz po rejestracji paru domen .pl ...

No niestety Masternet trochę odskakuje od OVH - w Masternet - 15.30zł (wliczam tutaj opłatę za szybkie płatności) vs ovh 12.30zł.

Przy 1-2 domenach tragedii nie ma, ale w przypadku hurtowego zakupu i wtedy może zaboleć.

Adrian - może jakaś promocja na .pl'ki :soczek: ?

Pozdrowienia

FiKaS, nie bardzo rozumiem: jeśli cena jest dla Ciebie jedynym wyznacznikiem, to czemu nie wybierzesz po prostu ovh?

A jeśli nie jest jedynym wyznacznikiem, tj. uważasz że MN jest w czymś lepszy, to uznaj, że stąd różnica w cenie i tyle. A z drugiej strony, jeśli chcesz zarejestrować xxx domen, to najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się jakoś osobiście, żeby negocjować w swoim imieniu.

Tyle wymądrzania się :soczek:

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Witam,

ja również jestem zainteresowanym hostingiem w masternet.pl, do tej pory mam u nich tylko domeny. Czy ktoś z użytkowników mógłby pochwalić się średnimi pingami jakie ma na hostingu u nich ?

--

Skuteczne Pozycjonowanie stron www z MegaVisit.net

Sprawdź PageRank strony

posiadam serwer w masternecie, o wiele lepszy cenowo i jakościowo jest hekko, masternet przy paru stronkach już nie działa jak należy, nie wspominającym już o tym, że strony na wordpressie to działają jakby chciały, a nie mogły, masternet mogę polecić tylko dla paru stronek na html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności