Skocz do zawartości

MasterNET.pl - Hosting, Domeny - opinie.

rafal22bb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy tylko ja mam problem z FV w panelu klienta? Nie generują się.

U mnie się niby generują, ale pliki z błędami ;) , których nie można otworzyć, lipa, bo pocztą też nie przesyłają(wiele próśb, wiele odpowiedzi, że faktura została wysłana a dokumentów brak ;) )

Po sprawdzeniu maili współpracowników muszę sprostować !!! Faktury "papierowe" nie przychodziły jak była zaznaczona opcja prześlij pocztą(były pdf'y w panelu ale pocztą nic nie przyszło - nie mailowaliśmy w tej sprawie, więc nie mam zastrzeżeń do BOK'u).

Wygenerowanej faktury dalej nie da się otworzyć, pewnie błąd podczas przesyłania lub generowania pdf'a, natomiast mailem nie ma problemu fakturka przyszła :)

@szotrab napisz mi z łaski swojej na PW dokładną kopię wiadomości którą otrzymałeś z supportu z wyraźną odmową wysyłki.

Nie było odmowy, chodzi o to, że jak piszemy w mailu, że faktura nie doszła(bo wylądowała w spamie, lub maila z serwera ściągnął ktoś nieupoważniony) to BOK upiera się, że faktura była wysłana - pewnie była - ale wystarczy dla świętego spokoju załączyć plik jeszcze raz.

Pozdrawiam.

Odnośnie faktur w firmie masternet to Ja nie jestem zadowolony z obsługi. Od początku miałem na koncie zaznaczoną opcję faktury w formie papierowej. Opis w panelu głosi, że faktury są wystawiane na koniec miesiąca. Przeważnie faktury dostaje 15 kolejnego miesiąca, wiec chyba ten koniec miesiąca nie jest do końca prawdą. W czerwcu przeszli sami siebie, gdyż 17 czerwca dostałem faktury kwietniowe!!!

Witam,

Kupienie konta hostingowe w masternecie okazało się wielką pomyłką.

Kontakt totalnie do d... Dodzwonić się nie da. Dlatego też chcę przetransferować wszystkie domeny z tej firmy - porażki. Gdzie znajdę kod auth dla domen? Szukam od 20 minut i nie mogę nic znaleźć.

@monstrum jestem wielce zszokowany stwierdzeniem "wielką pomyłką", napisz mi proszę na PW na jakiej konkretnie podstawie tak twierdzisz, mam tylko skromną najdzieję, iź nie jest to kolejne wyolbrzymianie co spotyka się na każdym kroku.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

A ja jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez firmę MasterNet. Trzymam tam większość swoich domen. Nigdy nie było z niczym problemu. Raz miałem okazję kontaktować się z nimi. Odpowiedź była niemal natychmiastowa. Nie korzystam jednak z ich usług hostingowych, tylko domeny.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Trzymam tam większość swoich domen. Nigdy nie było z niczym problemu.

Z Domenami raczej wiele problemów nigdzie nie ma, chyba że z własnej winy nie opłacisz na czas FV i np .eu wpadnie ci do kwarantanny, to jest jedyny istotny problem w zasadzie jaki widzę.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

czy tylko u mnie coś się jeb*** na większości serwerów w masternet, raz działają raz nie? Nawet Google mi zaindeksował błąd połączenia z mysql.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

• 11 miesięcy temu...

Nie mogę zalogować się do panelu administracyjnego w masternet.pl. Przy próbie przypomnienia hasła wyskakuje informacja, że nie ma takiego adresu e-mail w bazie danych. Na telefon komórkowy otrzymałem właśnie przypomnienie o przedłużeniu dwóch domen, które w ogóle nie należą do mnie. Włam? Awaria? Przyznam szczerze, że zaczynam się poważnie martwić.

PS. Ma ktoś podobnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności