Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym podnieść w Google wyniki wyszukiwania mojej strony: bezograniczen.org Jest dopiero w pierwszej 50 wynikowych jeżeli chodzi o słowo kluczowe: rozwój osobisty Katowice . Bardzo proszę o audyt SEO jak mogę pozycjonować moją stronę. Strona jest dodana do różnych katalogów. Chodzi mi szczególnie o ewentualne poprawki w kodzie strony index.html, tak aby nie przegiąć z tym słowem kluczowym. Proszę o podpowiedź jakie są najbardziej skuteczne sposoby na zwiększenie jej pozycji, po ostatnich zmianach indeksowania stron przez Google.

Jedno wielkie upychanie słów kluczowych.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jedno wielkie upychanie słów kluczowych.

No, w końcu nazwa zobowiązuje:

bezograniczen

A audyty się zleca, nie trzeba prosić.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Mam też bardzo starą domenę:.teleadresy.pl i ma ona wysoki PageRank 2

Page rank:unranked

Title:

Czas ładowania strony: 108.053ms

IP:www.teleadresy.pl.pl

Linki wychodzące:0

BL Alexa:1132

Alexa Rank:634364

Alexa Reach/Trend:499607

Walidacja W3C:0 Errors

Size site:0 kb

Back Link (BL) Google 5420000

Też nie wiem jak ją dokładnie wykorzystać, na teraz po prostu krótko wpisałem zaproszenie na nową stronę. Jak ktoś ma jakiś dobry pomysł, z góry dziękuję. Domyślam się, że za dziękuję się nic nie kupuje, ale w zamian mogę zaproponować rozmowę z tematyki zamieszczonej na mojej stronie, która nota bene nie jest komercyjną, ponieważ moje działanie ma być wspierane przez darowizny. Jako nowy uzytkownik na dzisiaj wykorzystałem mój limit 5 postów, zatem odpowiem jak coś w dniu jutrzejszym.

Upychanie słów kluczowych na stronie głównej, To w ogóle dla ludzi jest?

Brak nagłówków h1, h2, h3... Meta description tragiczne.

Wygląd odstrasza. Te czerwone pogrubienia - passé.

Ale teksty przynajmniej własne. Tyle, że udostępniane również na FB, co robi mały duplicate content.

https://bezograniczen.org/osobisty.jpg - nie trzeba obrazka do takiej grafiki - można to zrobić za pomocą HTML + CSS (przykład):

//html
<p id="osobisty">Idź...</p>
//css
p#osobisty {
background-color: #92b6ff;
margin:0, 50px
padding: 20px;
text-align: center;
color: white;
font-size: 2em;
}

https://www.seoptimer.com/report/bezograniczen.org/5276b2026fe5a#'

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Słyszałeś kiedyś o arkuszu stylów CSS i formatowaniu dokumentu HTML ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności