Skocz do zawartości

BL-indexer.com - system wspomagający indeksację

kris_one

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja probówałem z 2-3 razy (w różnych odstepach czasu) na tej samej liście 500 profili z róznych portali (lista reczna dobrych miejscówek) i jakoś nie widzę różnicy, więc dla mnie jakoś sie nie opaca (bonawet jak miałem 10 000 urli dziennie i na te 500 profili).

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

• 1 miesiąc temu...

Witam,

kiedyś korzystałem z BL-indexera i skuteczność była naprawdę niezła. Teraz jednak widzę, że drastycznie ona spadła. Na profilach mam skuteczność DO 10%. Czekam na informację o poprawie skuteczności bo to jedyny taki system z Polski a murzynom swoich pieniędzy nie oddam. Wspieram swoje.

Pzdr

Kocham Polskę

• 2 miesiące temu...

Proponuję stworzyć automat do Google Add URL bo to narzędzie jest naprawdę skuteczne. Prosty automat + Captcha i indeksjacja 70% gwarantowana.

Ja mam w zennoposter i pewnie się podzielę na blogu u siebie, tylko tutaj minus jest taki, że trzeba być zalogowanym do GWT. Więc żadnego zaplecza np. pod swl bym nie indeksował przez add url.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

że trzeba być zalogowanym do GWT

I maksymalnie można dodać 50 linków z jednego konta tygodniowo :) Taki mały szczegół hehe

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

że trzeba być zalogowanym do GWT

I maksymalnie można dodać 50 linków z jednego konta tygodniowo :) Taki mały szczegół hehe

Pamiętaj, że nie nikt nie zakazuje Ci mieć więcej kont. Dajesz jeszcze jakiś skrypcik + podpinasz do pod Captcha Sniper i działa jak ta lala.

Kocham Polskę

Dajesz jeszcze jakiś skrypcik + podpinasz do pod Captcha Sniper i działa jak ta lala.

Serio? Od ponad roku mam soft do tego i podpięte kilkaset kont.

Nie doczytałem jeszcze tego

Captcha Sniper

:hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności