Skocz do zawartości

BL-indexer.com - system wspomagający indeksację

kris_one

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę przyznać, że moja opinia o skuteczności zmieniła się o 180 stopni i to zdecydowanie na plus! :) Kiedyś wykupiłem jednodniowy test i wyniki były bardzo mizerne, dzisiaj postanowiłem zrobić próbę jeszcze raz i wykupiłem pakiet 10 tys linków / dzień, wrzuciłem kilka razy listę testową 2000 profili na forach (jakość profili dosyć kiepska), minęły 3 godziny od dodania i wyniki są już przyzwoite, zakładam że po odczekaniu jeszcze kilku godzin będzie jeszcze lepiej. Muszę przyznać, że chyba jeszcze nigdy o żadnym SEO narzędziu nie zmieniłem tak zdania na plus, dlatego aż zachciało mi się tu naprodukować z postem :)

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwne @sqor bo testuję od paru dni i widzę że jest kicha z tego co widzę to inni też piszą że kicha więc dziwne że TY masz taką skuteczność ... Nie walę kiepskich profi z XR (ciężko je nazwać kiepskimi) Dobre np z zenbloga i jest kicha w indeksacji nie czarujmy się

@adis168 może na wszystkim skuteczność jest podobna i gdy ja na test wziąłem specjalnie więcej niż kiepskie profile z XR to dla "badziewia" skuteczność można uznać za ok, a jeśli taka sama jest przy lepszej jakości linkach to faktycznie szału nie ma. Aż specjalnie jutro sprawdzę na jakichś porządniejszych miejscówkach czy jest taka sama skuteczność czy będzie lepiej, bo powinna być znacznie lepsza.

@sqor sprawdzałeś :) ? Tak jak pisałem szału nie ma

Jeszcze idzie test, bo nie ze wszystkim się wyrobiłem. Testuję na profilach z XR, publicznych zaśmieconych katalogach, ministronkach na darmowych platformach blogowych. Dodatkowo porównuję jeszcze skuteczność z lindexed.com jako punkt odniesienia i indeksacją przy jedynie samym przepingowaniu. Trochę się tego uzbierało, ale na pewno wszystko opiszę.

Tak na szybko to mogę obiektywnie powiedzieć, że na profilach z form zakładanych XRumerem skuteczność indeksacji jest na poziomie 8-15%, ale dla porównania lindexed.com na grupie profili dodanej z tej samej specjalnie nie najlepszej liście miał 3-6% skuteczności. Linki z polskich publicznych katalogów i ministron się jeszcze produkują, żeby do oba indeksery miały równe szanse.

Na pierwszy rzut oka wyglądało lepiej choć na kiepskich profilach 8-15% nie uważam za tragiczne, choć na kolana nie powala...

Szkoda, że nie macie mniejszych pakietów! Jest wiele osób, które potrzebują zaindeksować 1000 linków raz na parę dni. Moglibyście przygotować opłatę roczną za taką usługę..

Hm... dziwne rzeczy... skoro wrzucasz to masz te linki, a więc w jakim celu miałoby być pobieranie jeszcze tych linków?

Czy czegoś tutaj nie kumam ;]

Jest taki problem, że straciłem swoje najnowsze listy. Jedyna szansa to odzyskać je z bl-indexera. A miałem zrobić backup :P

Szkoda, że nie macie mniejszych pakietów! Jest wiele osób, które potrzebują zaindeksować 1000 linków raz na parę dni. Moglibyście przygotować opłatę roczną za taką usługę..

Mniejsze pakiety dostępne są na SEOsklep24.pl:

Link do oferty

https://seosklep24.pl/14-indeksacja-bl-indexer

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Szkoda, że nie ma pakietu 2 linki dziennie albo 12 rocznie. Bo ja by tak chciałem!

Ludzie!!! Szanujcie k... swoja wiedzę i pracę.

Wezwij hydraulika a zobaczysz jak należy wyceniać pracę.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mniejsze pakiety dostępne są na SEOsklep24.pl:

Link do oferty

Pozdrawiam

Jakub Brożyna

Heh, nie dajcie się nabrać na tę ofertę - mają takie same pakiety jak na oficjalnej stronie https://bl-indexer.com a cena prawie dwukrotnie większa...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Czy ten soft nadaje się do indeksowania normalnych stron, do zwiększenia site?

Nie wiem jakimi metodami są tutaj indeksowane linki, ale ze swojej strony nie polecam to tego typu działań. Jak chcesz zwiększyć szybko site to zrób sitemap i linkuj domenę wartościowymi linkami.

Kocham Polskę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności