Skocz do zawartości

BL-indexer.com - system wspomagający indeksację

kris_one

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzuciłem z nerwów wszystkie podstrony z mojego bloga (PR głównej 3, kilkadziesiąt PR2 i PR1 i kilkadziesiat bez PR ) na którym dodałem link do strony pozycjonowanej i z około 300 podstron zaindeksowanych 80 po tygodniu.

Z dobrej strony na WP to po tygodniu samo powinno wejść w index.

ja sprawdzam recznie w cache googla .

Chcesz powiedzieć, że ręcznie sprawdzałeś cache "około 300 podstron" ?

Przeleciałem z nerwów całą listę na której dodawałem linki od lutego i z indeksu majestic i ahrews poleciało ponad 200 linków [:)]

Dużo rzeczy z nerwów robisz ;p
Też ręcznie wszystkie adresy sprawdzałeś ?

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Z dobrej strony na WP to po tygodniu samo powinno wejść w index.

Chyba po kilku minutach :)

M

Jak strona główna ma PR7 a podstrona na której dodałem link PR4 to raczej nie jest marnej jakości.

No raczej nie.

I jak się samo nie zaindeksowało to raczej żaden system Ci nie pomoże.

Są takie miejsca, gdzie przysłowie "jedzcie g..., miliony much nie mogą się mylić", się nie sprawdza.

Nawet bot google ( też na g :) ) tego nie łyknie.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

a podstrona na której dodałem link PR4 to raczej nie jest marnej jakości

Hmmm, pierwsze słyszę, żeby podstrona z PR4 nie była w indeksie i trzeba było ją indeksować. Człowiek uczy się całe życie :hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Podaj proszę nick z systemu - takiego jak Twój niestety w systemie brak.

Wiem że takiego nicka jak na pio nie ma i nie będzie z wiadomych powodów :). Nie interesuje mnie "wyjaśnienie sprawy" bo moją opinię już znasz. Przykro mi ale jak ktoś mi mówi "skutecznośc ok. 70 % to takiej się spodziewam " ..... k..a - niech będzie 50 ale nie 5%

Konto 1 dniowe kosztuje 10 pln netto - każdy kto na pozycjonowaniu zarabia może sam przetestować - jesteś niezadowolony, nie przedłużasz konta - proste.

Nie zarabiam na pozycjonowaniu :)

jeśli uważają tak ja Ty zwyczajnie nie przedłużają - mamy wolny rynek

Nie "ja" ...... tylko "jak wiele osób w tym wątku". Nie jestem jedynym który pisze że narzędzie nie działa .Mamy wolny rynek i każdy klient może napisać swoją opinię - jeśli jest niezadowolony również.:). Może innym zaoszczędzi to nerwów. Od razu zaznaczam - nie chcę żadnej rekompensaty ani nic takiego ( darmowego konta również nie chcę ...... ilez mozna się denerwować ). Szkoda mi tylko z jednego powodu - wiedziałem że linki po kilku dniach zostaną usunięte i zostały zanim sie zaindeksowały :/

Chcesz powiedzieć, że ręcznie sprawdzałeś cache "około 300 podstron" ?

seoquake ma taką fajną opcję :)

Też ręcznie wszystkie adresy sprawdzałeś ?

jest zakładka w majestic "utracony" a w ahrefs "inbound links/links/lost"

Są takie miejsca, gdzie przysłowie "jedzcie g..., miliony much nie mogą się mylić", się nie sprawdza.

mariusz - jak by to była jedna domena czy dwie to ok - ale ja sprawdzałem na kilkunastu.Jak pisałem mam wtyczkę w wordpressie wordfence która pokazuje ruch na stronie i jak zapodam indeksowanie z gwt to widzę że roboty szaleją a po zapodaniu wszystkich linków z sitemap do bl_indeksera - wordfence nie pokazywał żadnego ruchu :/

ja sprawdzam recznie w cache googla .
Porównaj wyniki z zapytania cache: z zapytaniem o

site: < nie nadaje się do stron z parametrem ?=x

inurl: < strona może być z parametrem>

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli sprawdzasz po cache to faktycznie... :D

Po cache to możesz sprawdzać strony główne, a nie podstorny i to pewnie jeszcze profili...

Osobiście polecam inurl.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Jeśli sprawdzasz po cache to faktycznie... :D

eee ... czegoś nie rozumiem :/ Czemu nie mogę w cache sprawdzać podstron ? Skoro wchodzę na podstronę -sprawdzam ją w cache i widzę jaka była pod koniec marca .... Możesz mi lepiej wytłumaczyć bo może kogoś niepotrzebnie skrytykowałem :(

? Skoro wchodzę na podstronę -sprawdzam ją w cache i widzę jaka była pod koniec marca
Do cache lądują strony "po jakimś czasie" od ich "zindeksowania". A zaindeksowanie przeważnie sprawdza się po jakieś operacji indeksującej. Nie raz spotkałem stan zwłaszcza na początku "zindeksowania", że dana strona jest zwracana na zapytanie inurl, a nawet na keyword, a na zapytanie cache NIE i do "cache" trafia dopiero po jakimś n czasie.

IMHO do cache nie trafiają wszystkie strony które są "zaindeksowane" w rozumieniu komendy site: | inutl: | a nawet zapytanie o keywords.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W temacie indeksowania profili. Polecam sprawdzenie najpierw pliku robots.txt na stronach i nagłówków meta - jest to podstawa a jakoś niektórzy o tym nie pamiętają.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Ostatnio w ogóle profile stały się tak "obiegane" że coraz więcej "źródełek" albo jest blokowana(możliwość dodania adresu etc.), albo właśnie zostają zablokowane boty na podstrony/subdomeny gdzie znajdują się "profile".

Jak widac nie każdy spamer("pozycjoner") się w tym jeszcze połapał :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

"dobrze" tzn ?? mniej więcej ? Ile procentowo masz zaindeksowane ? Znalazłem wczoraj 3 fajne stronki i po samym pingowaniu po 4 godzinach ponad 40 % zaindeksowane. Może to być wina stron - linkuje ręcznie więc exploatuję każdą podstronę :/ ( ale na efekty nie narzekam ;) )

No to pinguj jak działa :)

Nie wiem jakie masz możliwości, ale może spróbuj sam się przekonać.

Wrzuć do indeksera kilkaset linków, kilka tysięcy linków. Ponów to kilka razy. Później zrób to z innymi linkami. I zobaczysz czy działa i do czego się nadaje.

Czy warto? Każdy musi to ocenić sam.

Moja odpowiedź jest w poprzednim poście.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności