highrise Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam, nazywam się Stanisław Jaszczuk i jestem właścicielem firmy zajmującej się administrowaniem nieruchomościami ( to był anchor już nie jest) w Warszawie. Kilka miesięcy temu jedna ze znanych firm pozycjonowała moją stronę internetową Zarządzanie nieruchomościami bez mojej wiedzy. Pewnego dnia otrzymałem telefon z prośbą zapłacenia tej firmie określonej kwoty pieniężnej. Nie przyjąłem warunków finansowych tej firmy i za kilka dni moja strona internetowa "wpadła w przepaść", z której nie mogę wyjść do dnia dzisiejszego. Nie przejmuje się tym, bo moje dochody nie zależą od pozycji strony firmowej w Google. A poza tym, to Google wyróżnia firmy tzw. wizytówkowe, które tylko szybko się otwierają. Zamierzam sam pozycjonować swoją stronę. Zaczynam ręcznie wpisywać stronę do katalogów. Chciałbym coś napisać ciekawego na Publikuj, ale na to nie mam teraz czasu. Poza tym zakładam swoje naturalne zaplecze - blogi dla wspólnot mieszkaniowych. Przedtem informacje o zarządzanych przeze mnie nieruchomościach były na mojej stronie, a teraz wszystkie wpisy i fotki wyrzuciłem do Blogera. Linkuje te strony tylko na krótki okres czasu, jak np. ogłaszam jakiś konkurs na wybór wykonawcy, a potem link usuwam. To jest mój pomysł na tworzenie naturalnego zaplecza dla mojej strony. Pozdrawiam l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rofab Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witaj na forum Leczenie alkoholizmu - Alkoholizm to kiepskie życie za wysoką cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Witaj. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.