Skocz do zawartości

Rabat do 4000 zł na pozycjonowanie

Kamysto

Rekomendowane odpowiedzi

im więcej ludzi to bierze tym więcej do mnie później może trafić

Tak też myślała pewna znajoma fryzjerka, która zaoferowała się kiedyś na gruponie (stąd też mam info o ich prowizji). Sprzedała kilkadziesiąt gruponów za psie pieniądze, licząc na klienta powracającego, z polecenia.. przez pół roku po zrealizowaniu wszystkich gruponów wróciły może z 2 osoby a poleconych nie było wcale - wciąż te same, stałe klientki.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

im więcej ludzi to bierze tym więcej do mnie później może trafić

Tak też myślała pewna znajoma fryzjerka, która zaoferowała się kiedyś na gruponie (stąd też mam info o ich prowizji). Sprzedała kilkadziesiąt gruponów za psie pieniądze, licząc na klienta powracającego, z polecenia.. przez pół roku po zrealizowaniu wszystkich gruponów wróciły może z 2 osoby a poleconych nie było wcale - wciąż te same, stałe klientki.

Jest całe grono łowców okazji, wykorzystują ofertę promocyjną i szukają następnej promocji. Oferta zwykła jest dla nich za droga. Bez sensu kupować coś za 100, skoro można to znaleźć za 30 zł

Jest całe grono łowców okazji

Ja sobie z tego zdaję sprawę :) i tylko dla nich oraz dochodów właściciela serwisu powstają strony grupowych zakupów ;) ogłaszający się na tego typu stronach zawsze będzie w plecy sporą kasę. o tym, że "łowca okazji" to klient wyjątkowo roszczeniowy nie będę wspominał..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jest całe grono łowców okazji...

Ja sobie z tego zdaję sprawę i tylko dla nich oraz dochodów właściciela serwisu powstają strony grupowych zakupów

Z dużym naciskiem na właściciela serwisu. Jakaś tam mała fima usługowa może wejść w układ by podziałać po kosztach. Można przy okazji reklamować inne usługi, nabiera się wprawy w tym co się robi (na ogół dają się nabrać nowe firmy bez klientów).

Tak więc jakiś plus jest. Dla firmy, która dłużej działa na rynku taki układ jest bez sensu. Do mnie dzwonił grupon parę lat temu:

- miałem zaoferować usługę w cenie 50% niższej czyli usługa za normalną cenę 200 zł miała być warta 100 zł,

- oni z tego brali 50 zł,

- pozostałą część płacą ze sporym terminem płatności.

Czyli oferta dla despertów lub takich, którzy naciągają udając, że coś robią. Jeszcze jest grupa, której jednostki przewijają się również na PiO. Robienie stron za 4 k PLN z szablonu wartego 20 USD. Z zachowaniem oryginanych zdjęć w szablonie czyli ograniczamy się do odrobiny tekstu i tytułów stron. To jest z czego dawać rabat, jak myślicie?

Również dostałem tutaj, na PiO, taką okazjonalną ofertę :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności