Skocz do zawartości

Tani hosting pod wordpress

Zychoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Poszukuję solidnego (w sensie takim, że nie zniknie za 2 miesiące) i niedrogiego hostingu.

Wiem, że brzmi to jakbym chciał mieć i zjeść ciastko ale już tłumaczę.

Niedrogiego, gdyż parametry hostingu nie muszą być wygórowane wystarczy mi 500MB/5GB miesięcznie (1GB/10GB to już całkowity max). Na hostingu byłby instalowany jedynie wordpress (co jest jedynym technicznym wymaganiem dla tego hostingu) i warto by było gdyby można to zrobić z automatu (installatron?). Ma to być hosting dodawany jako bonus do innego zakupu, kupowany od razu na pół roku. Nie zależy mi na różnych IP i innych cechach niezbędnych dla SEO hostingów.

Możecie coś polecić? A być może któryś z hostingodawców z forum jest w stanie zaproponować jakąś ofertę tego typu?

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam sporo serwerów pod WP i quick cms na laohost - spokojnie wystarcza pakiet za 39zł z tym trzeba uważać na tylko 1% zasoby cpu.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

• 2 tygodnie później...

Ja polecam hosting linuxpl.com , tylko 49,20 zł brutto za rok. Mam u nich kilka hostingów i nie narzekam. Na pewno kilka Wordpress-ów pociągnie bez najmniejszego problemu.

Tworzenie profesjonalnych zaplecz, Presell Pages, multikody, katalogowanie, kampanie mailingowe i wiele więcej. Oferty na stronie https://one-solution.pl/

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności