Skocz do zawartości

Tani hosting pod wordpress

Zychoo

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hostingi wyżej podane dalej, są aktualne, chyba ze coś mi umknęło, tak jak piszą poprzednicy wybrał bym hekko, od kilku lat mam tam wszystkie rodzaje hostingow poza poza seo i jestem zadowolony, obecnie trwa fajna promocja przy opłaceniu hostingu na 3 lata masz go na 5 , ale ta promocja się kończy powoli

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

Jeżeli chodzi o cenę to chyba najtańszy - https://gbzl.pl, jak chcesz mieć kilka WP na jednym serwerze wybierz Webion.pl (ref. z mojej stopki) a jak zaczynasz i chcesz sprawdzić możliwości - zacznij od darmowego hostingu 0il.pl (ref. z mojej stopki).

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

• 1 miesiąc temu...

Ja miałem dwie strony internetowe postawione na hostingu linuxpl.com (Konto W1GB w cenie 49,20 brutto za rok). Tylko raz o godz. 2 w nocy zauważyłem, że hosting nie działał. Rano wszystko wróciło do normy, a jako wyjaśnienie na moje pytanie dlaczego tak się działo, padła odpowiedz, że serwer został zaatakowany atakiem DDoS.

O hostingu hekko.pl nie wiedziałem, ale na moje potrzeby (obecnie jedna strona internetowa) w zupełności wystarczy, tym bardziej, że po każdym roku powinno być taniej.

A co jest złego w BGZL? Jak pisałem już wcześniej, mam hosting w linuxpl i płacę prawie 50 zł rocznie. Nie są moim zdaniem to kolosalne pieniądze, ale skoro mogę mieć to samo za 10 zł rocznie to dlaczego nie?

Tym bardziej, że na serwerze trzymam obecnie coś ok 22 MB, z czego transfer miesięczny to trochę ponad 100 MB z 50 GB dostępnego, czyli jak widać nie wykorzystuję tego za co płacę w żadnym stopniu.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności