Skocz do zawartości

Pierwsza płatność EFT dla Polski

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Projektor to małe piwo, ja już zamówiłem sporo innych rzeczy na które te pieniadze mialy pojść. :rolleyes:

Mam nadzieje , że google to szybko zrobi i zwróci bo jak nie to zastanowie sie czy im nie wytoczyć sprawy sadowej.

Nie chodzi już o te klika tysiecy ale o czas i o straty.

A właśnie za chwilę miałem zmieniać na przelewy. Więc poczekam jeszcze trochę.

Może w ogóle zostanę przy czekach, będzie trzeba przeliczyć wszystko. Teraz dolar tak poleciał, że zdecydowanie wolę czeki w USD i poczekać z wymianą.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

o żesz w morde kopanego 350 zl, zamiast 4000 zł

Dziękuj Bogu °K° ,że nie dostałeś jeszcze podobnego listu od google za te Twoje "warezy" . Moim zdaniem to tylko kwestia czasu. I nie pisz potem ,że "oszukali mnie złodzieje".

Słuchajcie - też dostałem i jak podzieliłem $ przez zł to mi wyszło 3,12 - to może być ten właściwy przelicznik :rolleyes: Szkoda, że na razie jest 0,32

Jak poprawią i jeżeli tak będzie to będzie ok.

Tak prubuję szukać pozytywów w tej sytuacji :zeby: Ale przecież muszą to wyrównać, więc generalnie chyba nie ma co się bardzo przejmować.

Dido bardzo dziękuje ci za slowa otuchy,,,, jeżeli natomiast myślisz, że strona ze stopki może przynieść 4000 zl miesiecznie to MOJE GRATULACJE ZA POMYSŁOWŚĆ.

I temat nie o jest o oszukaniu a o blędzie Google Adsense,

No tak 0.32 gorsza może za czasów Napoleona Bonaparte to byl pieniądz. :rolleyes:

Michal a jak to wyglada w Usa u was, jeżeli jest wpłąta na konto, to nadal pisze "Płatność w toku" czy automtycznie znika ?

Tak jak mchrpka napisal, jeżeli mamy nadal Płatność w toku to pewnie google po raz drugi chcialo sprawdzić wysłanie im nie wyszło temu to zdjeli, teraz ciekawe bedzie czy dopłacą reszte, czy jeszcze raz dzadza wszystko, przy takiej awarii ogolnoświatowej to zajmie im to bite 3 tygodnie.

Wracając do tematu, otrzymałem zaliczkę 10% :) , ale nie zamierzam straszyć Google sądami jak co poniektórzy tutaj.

Wyobrażacie sobie proces sądowy przeciwko Google ?

Nie żebym miał coś do prawników ale tego sie nie da wygrać :zeby: (post w/w był w ramach relasku nie stać mnie na koszty rozprawy które pewnie wyniosłby ok 4 milionów ).

To tak jakbyśmy pozwali Bila Getsa bo jego windows się wiesza.

No tak 10% zaliczka w formie 32 gorszy za $ to mi przypomina dojście A.Loopera do władzy :rolleyes:

Mam nadzieje tylko ze nie przesuną wyrównia na następny miesiąc rozliczeniowy, bo jak sie decydowałem na ten przelew to było coś tam, że w razi by się cos sypło to pieniądze otrzymam w nastepnym cyklu, ale o co dokładnie tam chodziło to nie pamietam :/

Nosz kurde a już wszystko tak podpięte było pod te pieniądze :/ a tu ich nie ma i pieron wie kiedy będą, bo w to żeby ich wogole nie było to raczej nie wierze.

EDIT:

A jeszcze pytanko, pisaliscie do google, bo sie tak zastanawiam czy nie napisac, ale z drugiej strony pewnie dostana duzo zapytan i nie chce ich blokowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności