Skocz do zawartości

Pierwsza płatność EFT dla Polski

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
PS.

Gdyby nie ten temat na forum nawet bym nie zauważył że przyszedł przelew, taka mała kwota :]

A ja wlasnie czekalem na ten przelew i jak zobaczylem kwote to juz myslalem, ze sam bede misial z nimi walczyc o moje zapomniane zero. Ale jak zobaczylem na forum temat to zrobilo mi sie odrazu razniej ;-)

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Zapytam jeszcze raz, pisaliscie do googla?

Edit:

A jak juz kazdy tak pisze o swoich przezyciach, to powiem ze jak zobaczylem kwote przlewu to myslalem ze rozwale komputer, az wyszedlem z domu zeby dzieci i rodzice nie slyszeli jak przeklinam decyzje o przelewach... ale z natury jestem spokojny :rolleyes:

tak pisalismy :rolleyes:

znalazlem forma ktory trza uzywac na wypadek niedostarczenia czeku - tego uzylem.

Trzeba pisac bo kurna zapomna o Polsce - tym ktorzy pisza naprawia blad.. pozstali... coz.. skoro nie pisza to chyba jest ok :zeby:

Kazur - a zebys wiedzial ze to jest pocieszajace ze nie jestem sam :)

Kurna gdyby tak sie stalo ze tylko jednej osobnei cos popieprzyli to zalamka - jesli wszystkim i to nie tylko z jednego kraju - za duza presja - naprawia swoj blad.

No dobra, G prawdopodobnie przysle reszte pieniedzy drugim przelewem. Ale jak to zafakturowac? Mam dwie faktury wypisac, czy jedna z sumowana kwota? Zachcialo mi sie przelewow beta... god damn it.

Learn how to earn a few hundreds dollars per day with AdSenseCity.

BrodaB - podaj maila do tego polskiego biura googla

aaa.. i dostajecie jakiekolwiek info od google na maila?

bo od poczatku nie dostalem nic - i nie wiem czy nie sla czy poprostu filtry antyspamowe musze inaczej poustawiac.

Ja piernicze, teraz bedzie sie pewnie sprawa ciągnąc tygodniami (obym sie mylił). Ale kurde tak mi sie nauneło, przy przelewach weryfikacyjnych to sie nie mogli pomylic o jedno zero w drugą stronę :rolleyes:....

Edit:

Zadnych ticetow od googla narazie nie dostalem, dalej platnośc w toku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności