Skocz do zawartości

Pierwsza płatność EFT dla Polski

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli trzeba zweryfikowac inne konto bankowe ? :\

EDIT:

* Mieliśmy problem techniczny z Twoją przedpłatą. Nie mogliśmy przelać jej na Twoje konto.

Co robić dalej:

1. Te konto bankowe nie ma już możliwości przyjmowania płatności EFT. Jeśli chciałbyś otrzymywać płatności przy pomocy EFT, proszę podać i zweryfikować inne konto bankowe.

Inne konto ?? Mam tylko jedno zalozone na mnie, czy moge im podac konto mojego brata ?? (zmienia sie tylko i wylacznie imie).

https://www.trophystation.pl/ - trofea playstation

Humm, o czym wy piszczecie...

ja nic takiego nie mam. Kaska.. ta "zaliczka" przyszla.. zmienlem na czeki, potem po tych zmianach.. znow na to konto zweryfikowane i .. no i nic takiego nie mam.

Tylko teraz to nie wim gdzie ta reszta wplynie. czy na konto czy czek. Ale.. mam nadzieje ze na konto bo znow czek? Wprawszie zmiana byla przed 15 zrobiona czyli teoretycnzie powinien byc czek.. tak czy inaczej czekamy ;/

Czyli w tym miesiacu kasy nie bedzie... na moim koncie widnieje przedplata (jakies 10% calej zarobionej kwoty), wiec nie wiem dlaczego wg nich PRZEDPLATA NIEUDANA, przeciez dokladnie 10% mam na koncie!

Learn how to earn a few hundreds dollars per day with AdSenseCity.

Michal a jak to wyglada w Usa u was, jeżeli jest wpłąta na konto, to nadal pisze "Płatność w toku" czy automtycznie znika ?

Nie jestem pewien jak to jest, bo nie sprawdzałem tego od dawna. Przyzwyczaiłem się do tego, że pieniądze są na koncie między 24-28 dniem miesiąca.

Z tego co pamiętam to przez ~2 dni jest payment in progress a jak transfer przejdzie to się zmienia na payment.

Zamiast podawać nowe konta i zmieniać rodzaj płatności na czeki radziłbym Wam poczekać. Oni wiedzą o tym błędzie i ewidentnie starają się go poprawić. Możliwe, że chcieli dać jakąś informację w panelu, ale nie mieli tłumaczenia(jak zwykle beznadziejnego) w języku polskim i wyświetla się informacja o niezweryfikowanym końcie.

P.S. Z tego co wiem to wszelkie błędy w płatnościach są uzupełniane przy następnym rozliczeniu czyli pewnie za miesiąc. To jest w końcu BETA i sobie zastrzegli taki porządek rzeczy.

na moim koncie widnieje przedplata (jakies 10% calej zarobionej kwoty), wiec nie wiem dlaczego wg nich PRZEDPLATA NIEUDANA, przeciez dokladnie 10% mam na koncie!

Dokładnie, a to że ludzie w Google źle przeliczyli kurs dolara, to już nie nasza sprawa i nie rozumiem, dlaczego konta bankowe zostały poblokowane skoro wpłaty doszły...

Szczerze mówiąc, podirytowałem się bardzo, czekałem na tą kasę!

No ale, pozostaje czekać...

Pełen profesjonalizm !!! Ja na głównej stronie mam np. napis, że płatności mam wstrzymane, a nie mam. No i też mam anulowaną płatność tą pierwszą i teraz dwie nowe - jedna na mniej więcej tyle ile już przelali (ale po kursie +-3,12) i drugą z resztą kwoty.

Ale konto też mam niby nieaktywne - bajzel i tyle.

Z tego co pamiętam to przez ~2 dni jest payment in progress a jak transfer przejdzie to się zmienia na payment.

U mnie ok. 4 dni, i od czasu zniknięcia payment in progress jeszcze trzeba poczekać parę dni aż dotrze przelew.

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Kurcze co mam zrobic napisali mi w panelu ze moje płatności są w tej chwili wstrzymane jak wejde w "moje konto" to wyswietla mi sie:

EFT nie powiodło się - proszę podać i zweryfikować nowe konto bankowe

Mam konto w mbanku i dostałem tam wcześniej testową wpłate 3zł i konto przeszło pomyslnie weryfikacje :/.

Jak myslicie usunąc konto i zgłosić je jeszcze raz?

Weryfikacja konta nie powiodła się

Wybrałeś następujące konto:

Nazwa właściciela konta: ************

Nickname Konta: ************

Numer rachunku bankowego: *****************

* Mieliśmy problem techniczny z Twoją przedpłatą. Nie mogliśmy przelać jej na Twoje konto.

Co robić dalej:

1. Te konto bankowe nie ma już możliwości przyjmowania płatności EFT. Jeśli chciałbyś otrzymywać płatności przy pomocy EFT, proszę podać i zweryfikować inne konto bankowe.

2. Ewentualnie możesz wybrać inną formę płatności.

Swoją drogą czy ostatnie zdania w tym co moge przeczytać w panelu oznaczają to zę na to konto bankowe juz nigdy nie bede mógł dostawać pieniędzy??

Jesli tak to z jakiej racji ja mam cierpieć skoro to G nie umiało mi przelać kasy.

A 2 sprawa to to ze nie mam pojęcia dlaczego piszą "przedpłata" skoro tak jak juz wczesniej pisałem przedpłate w wysokości 3,12zł dostałem juz jakis czas temu i konto zostało pomyslnie zweryfikowane.....

Już sam nie wiem chyba jednak czeki to lepsza sprawa.....................

EDIT

Z ciekawości postanowiłem sprawdzić na stan mojego konta bankowego.

Ku mojemu zdziwieniu pomimo tych dziwnych rzeczy które mogłem przeczytać w panelu Adsense szanowny Pan G łaskawie wysłał mi 34,55zł ............... OJ jak miło

Założyłem nowy rachunaek w obrębie tego samego konta w inteligo (10 sek roboty). Dałem do weryfikacji i AdSense przyjęło. Teraz czekam na wpłatkę, do 10 dni.

Wysłałem też maila z zapytaniem czy ta nieudana wpłacona przedpłata będzie policzona a jeżeli tak, to czy dalej będzie traktowana jako niepowodzenie itd..

Совместное Украинско-Польское Предприятие УКРМЕТАЛЛСЕРВИС FOSECO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności