Skocz do zawartości

Pierwsza płatność EFT dla Polski

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ciolki, nawalili, to zamiast uspokoic ludzi i powoli naprawiac, to mieszaja jeszcze bardziej, juz sam nie wiem co robic i ktore informacje na moim koncie sa prawdziwe a ktore nie, bo gdyby wszystkie byly prawdziwe to wychodzilo by na paradoks...

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jasina - > mam dokladnie to samo.

Na samym poczatku moje konto w mBanku zostalo zweryfikowane, dzisiaj dostalem ok. 10% tego co powinieniem. Rowniez mam taki sam komunikat ja Ty - czyli ze te konto jest niepoprawne etc. i musze zweryfikowac inne ...

Dodalem wiec konto mojego brata w mBanku do weryfikacji i teraz mam nadzieje ze bedzie juz wszystko ok.

https://www.trophystation.pl/ - trofea playstation

jasina - > mam dokladnie to samo.

Ja sie nie bede denerwował mam nadzieje ze to ich bład i że doslą reszte kasy. Poczekam do przyszłego poniedziałku jak sie sprawa rozwinie i wtedy do nich napisze jak nie naprawią swoich błędów.

A swoją drogą czy ma ktoś numer do Google Polska (Warszawa) ??

LOL :D

Miotacie się jak mucha z wyrwanym skrzydełkiem ;)

A to jak juz niektórzy tutaj (jak Jamesisko) się zakręcili (jak słoik ogórków na zimę) to jest wyjątkowo zabawne ;)

Jest błąd? Jest.

Ogolnoświatowy? Tak.

Wiedzą o tym? Wiedzą i cały czas nad tym pracują.

Więc na ch*.. olerę sie tak miotac i nerwy tracić? Wiele zrobić nie możemy, w zasadzie NIC nie możemy więc pozostaje sobie troche poczekać.

Jeszcze miesiąc temu wszyscy by się modlili za wprowadzeniem EFT a teraz wszyscy jęczą bo nie wyszło od razu (biorąc pod uwage, że to błąd niezalezny od wprowadzenia EFT w polsce to pewnie by tak było).

Oj poczekajcie, jeszcze troche i spory % BePeHów zostanie odsprzedany, pozostałe stana sie kochanym PeKaO. Jeszcze będziecie psioczyć, że znowu czeka sie w inkaso ponad 30 dni :)

Nosz kur... ja pier... ide do bankomatu wypłacam 50zł wszystko ok, znaczy że kasa z googla dotarła (nie miałem dostępu do kompa przez kilka dni) wypłacam 200 a tu "Nie ma dostatecznych środków na twoim koncie" patrze na stan konota i serce w skarpetkach ide do kumpla siadam do kompa patrze co sie ku... dzieje a tu przelew na jakąś dziwną kwote.

Już mam dostać zawału ale co tam patrze na nasze kochane forum, Ulga wielka ulga, wszyscy tak mają, to tyko problem z systemem przelewów.

Chyba wystąpie o szkodliwe :D

Normanos ale jest okazja do nabica postów korzystając z takiej okazji :)

Ale zawsze jak jest awaria to i są Polacy co stwarza wrażenie, że tam gdzie my tam awarie ;)

Napewno maczał w tym palce polski Haker któremu Adsense zablokowało konto :D

ps. matisek

spokojnie bez nerwów.

Normanos - skoro nie jestes tak zorientowany to powiedz mi w takim razie czy teraz.. w moim przypadku - bedzie czek czy przelew - bo tylko w tym sie zakrecilem. Teoretycznie powinien byc czek (czego bym nie chcial) - z drugiej strony skoro spieprzyli cos z przelewem to reszta kasy powinna byc na konto.

Wiec co obstawiasz panie Normanos?

"Mieliśmy problem techniczny z Twoją przedpłatą. Nie mogliśmy przelać jej na Twoje konto."

"Co robić dalej:

Te konto bankowe nie ma już możliwości przyjmowania płatności EFT. Jeśli chciałbyś otrzymywać płatności przy pomocy EFT, proszę podać i zweryfikować inne konto bankowe.

Ewentualnie możesz wybrać inną formę płatności."

Eeee? 53zł zamiast 530 xD

Normanos - skoro nie jestes tak zorientowany

no właśnie NIE jestem :D

to powiedz mi w takim razie czy teraz.. w moim przypadku - bedzie czek czy przelew - bo tylko w tym sie zakrecilem. Teoretycznie powinien byc czek (czego bym nie chcial) - z drugiej strony skoro spieprzyli cos z przelewem to reszta kasy powinna byc na konto.

juz niepamietam co tam _ostatecznie_ ustawiłeś ale zmiana jest przed 15stym wiec co do tego dnia ustawisz to bedzie w nastepnym miesiącu.

jeśli chodzi o błędne przelewy to tylko narobiłes im burdelu i nie wiem co z tym zrobią. na logike dokończą te przelewy albo przesuna brakujące kwoty na nastepny miesiąc.

cięzko coś przesądzać gdyż problem z ich strony jest skomplikowany a my nie mamy wiedzy nt. ich systemu platniczego i sposobach wew. rozliczeń. mozna sobie tylko gdybać.

Wiec co obstawiasz panie Normanos?

a jakie są stawki? :)

Wg. mnie wszystko się ustabilizuje z czasem. Kasa wam napewno nie przepadnie. A G. sobie wezmie do serca ten bład i może na przyszłość będą bardziej uwazać na te sprawy :D

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Było się nie napalać na "szybszą" kase a przeczekać "okres błedów i wypaczeń" :D kto został przy czekach ten spokojny a kto podjął się roli królika doświadczalnego to teraz ma ciśnienie :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności