Skocz do zawartości

Pierwsza płatność EFT dla Polski

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przeczytalem kazdy post w tym temacie i moje emocje byly skrajne od szczescia ze nie zalapalem sie na platnosci przez przelew do do smutku ze jednak wszystko ok z etf wiec chyba w za kwiecien juz pojdzie przelew

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

LOL - a stary przebiegly intruder sobie spokojnie czeka na czeka i sie pewnie niedlugo doczeka

A mi na wieś już doszedł wczoraj ... to już chyba ostatni... bo teraz już wszystko pójdzie na przelew... :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

sorry za oftop intruder do krakowa a bardziej do okolic juz dotarl w poniedzialek ale *** w kanntorze tylko 2,95 zeta :D

bez wulgaryzmow, prosze. z3

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

to moja historia jest takze bardzo ciekawa - w niedziele podalem moje konto do weryfikacji i czekam na przelew - dzisiaj przyszedl, troche sie zdziwilem ze tak szybko, bo pisalo ze zwykle przysylaja w przeciagu 4 - 10 dni. Zadawolony ide zweryfikowac konto - podaje kwote ktora mi wplacili na konto i widze komunikat ;)

"Twoja testowa przedpłata nie została wysłana - proszę spróbować ponownie. Może to potrwać od 4 do 10 dni zanim pojawi się na koncie."

:pisze: o so chodzi wtf I tym sposobem sie nie udalo zweryfikowac konta :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności