Skocz do zawartości

Domena z historią erotyczną

Lazkhar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak to jest z domenami, które posiadają historię erotyczną, kojarzą się z erotyką, ale - mimo wszystko - ich znaczenie nie jest jednoznaczne.

Posiadam domenę, którą ładnych parę lat temu chciałem wykorzystać do stworzenia serwisu gastronomicznego - wizytówki restauracji, menu etc... później pojawiły się inne priorytety, a następnie spora konkurencja...

Przestałem opłacać domenę, a kolejny jej właściciel postawił na niej serwis erotyczny.

Moja determinacja wzięła jednak górę, odkupiłem domenę sądząc, że ma spory potencjał.

No właśnie, ale co z tą historią?

Domenę można, oprócz tej nieszczęsnej erotyki, powiązać z gastronomią, marketingiem.

Pozdrawiam,

Michał

Mi to przypomina pewne zdarzenie. Moja córka siedzi przed kompem i coś robi, a więc profilaktycznie pytam jej co tam robi, a ona do mnie "Gram w robienie loda" "Robię lody różnym ludziom i dostaje za to pieniążki"...

Biegne do tego kompa, a ona gra w to

https://gryonline-pl....ienie_loda.html

:)

Witam,

jak to jest z domenami, które posiadają historię erotyczną,

większość żon, partnerek piszących na tym forum facetów mieli wcześniej historie erotyczne co nie przeszkadza im być dobrymi żonami i matkami, z domenami jest podobnie

Ja od pewnego czasu mówię aktualnym Panią, że jest moją pierwszą. Na początku drążą temat ale potem opuszczają a ja mam święty spokój, nie ma pytań, porównań itd.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności