Skocz do zawartości

Dokładnośc i opóźnienie GA

mkrauze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie odnośnie dokładności i opóźnienia danych w GA. Jak dokładne są te dane i jak bardzo opóźnione? Pytam, bo mam taką sytuację - mam stronę zapleczową, która też ma generować ruch na główną, na niej jest trochę ruch, istnieje gotowa od tygodnia i od tego czasu dopiero wczoraj pokazało mi się 1 wejście z niej na docelową (monitorowaną w GA). Sam sobie kilka takich wejść sprawdzając czy działa w różne dni z różnych IP naklikałem a tego nie mam, ponadto podejrzewam, że ktoś inny też w przez ten czas wszedł. Czy więc coś nie działa mi w GA, czy też może są opóźnienia danych nawet do tygodnia??

• 1 miesiąc temu...

Ja mam podobne pytanie związane z GA. Mam sporo wejść których czas wynosi 0:00. Wiem, że czasem to mogą być jakieś maszyny szukające adresow email czy iinych danych, ale spora część wejść pochodzi z kliknięcia w link np. z poczty email. Czy mozliwe ludzkie są takie wejścia 0:00? Wydaje mi się, że człowiek poświęca minimum sekundę, zanim jednak zdecyduje że nie jest zainteresowany treścią strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności