elroy Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Czy jest jakiś problem z rozliczaniem żeby na koncie prywatnym mieć wpisany rachunek bankowy firmowy i wystawiać faktury? Czy do tego celu muszę mieć założone konto adsense firmowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Robię dokładnie tak, jak napisałeś -- zmieniłem tylko numer rachunku (na firmowy). Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 No to super. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-strefa Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Postępuje podobnie jak Wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elias Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Czyli w przypadku gdy AdSensa zakładałem prywatnie, wystarczy dodać i zweryfikować nowy rachunek firmowy i po prostu rozliczać się z AdSesne wystawiając rachunki? Nie trzeba nic zgłaszać Googlowi ? Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melepl Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Czyli w przypadku gdy AdSensa zakładałem prywatnie, wystarczy dodać i zweryfikować nowy rachunek firmowy i po prostu rozliczać się z AdSesne wystawiając rachunki? Nie trzeba nic zgłaszać Googlowi ? Tak to najlepszy sposób szczególnie jeśli konto posiadasz kilka lat i ma ono dobrą reputację w AS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elias Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Owszem, mam z 3 lata - teraz dopiero sprawy nabrały tempa i jest jakaś kasa do wypłaty (wstrzymana). Rozumiem że na kwotę weryfikującą też muszę wystawić rachunek, na te parę groszy? Adres do rachunku jet taki: Google Ireland Limited Gordon House, Barrow Street Dublin, 4 IE6388047V ? Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.