Skocz do zawartości

TYCH omijajcie z daleka

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

Projektowanie stron rzucam na jakis czas a ta branze polecam tylko tym o mocnych nerwach, a poczatkujacym polecam sie cenic - pomnoz ta kwote x 10 i juz sie zaczyna wlasciwa cena projektu... zaczyna - dolicz swoje nerwy, stres i to ze nie robisz to co lubisz tylko to co sie innym podoba

1000 zł za projekt graficzny serwisu wykonany przez początkującego grafika? Bardzo ciekawe.

Rozpoczęcie jest proste!

To ja się dopiszę 1000 zł za dobry projekt to śmieszne pieniądze.

Jeśli projekt, o którym pisze cashmajster kosztował 100 zł to z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że otrzymał coś wartego swojej ceny.

Mnie osobiście za stówkę nawet kompa się nie chce włączać. (edyta: w sensie metaforycznym - kompa odpalam średnio po 3 razyn dziennie i nikt mi za to nie płaci :soczek: )

Nie sory ostatnio zrobiłem komuś dwa banerki polegające na przenikaniu przez siebie dwóch zdjęć. Zapłacił za to 100 zł.

Ja byłem zadowolony i on również i o to w tym wszystkim chodzi.

Mnie osobiście za stówkę nawet kompa się nie chce włączać.

śmieszne są takie posty. Chyba nie wiesz co piszesz. Nawet jeśli posiadałbyś takich klientów dla których nie opłacałoby się pracować przez 2 miniuty pracy (właczenie kompa-100 złotych) to nawet przez szacunek do nich nie pisałbyś takich bzdur.

Adek ależ ty się czepiasz słów.

Musisz odczytać mój post troszkę w znaczeniu metaforycznym.

Chodzilo jedynie o to, że za 100 zł nikt nie zrobi dobrego projektu graficznego wg przedstawionych wymagań. Więc nie ma się co dziwić.

Mnie chodzi o to, że skoro klient nie płaci za pracę pożądną tyle ile wymagam to po prostu się za to nie biore - fuszerka jest nie w moim stylu.

Ty najadłeś się nerwów?

A tak w ogóle to pisze Dawid czy Oskar?

Słuchaj... To prawda, że dostałem kilka projektów i nie podobały mi się, ale gdybyś zrobił DOKŁADNIE tak jak napisałem to dostałbym COŚ co by mi się podobało. A stwierdzenie "Może być, ale zrób jeszcze..." nie oznacza akceptacje, lecz mówię co jeszcze poprawić. A gdy widzę, że ty albo tego nie robisz albo zrobisz to tak, że wszystko (cały lay) wygląda żenująco to jak można napisać, że jest ok? Np. napisałem Ci, że chcę zmienić TREŚĆ napisu i ją podałem. Kolejne 2 projekty były z taką samą treścią, lecz napisy wyglądały o wiele gorzej- wyglądało to jakby ktoś się bawił czcionką w paincie.

I kolejna sprawa... W stopce jest link (niedziałający), ale to ty go zrobiłeś, a ja nic nie zmieniałem do tej pory.

Czy odnośnik

jest jakąś aluzją do mnie? Rozumiem, że mogę być uważany za pajaca mając taką "grafikę" na stronie.

Case study jak pozyskać więcej leadów

Nie kłóćta się ludziska, bo niema o co :D

Zgadzam się z opinią, że za 100 zł nie można nic ciekawego oczekiwać, ale nie popadajmy w paranoję i nie róbmy cierpiętnika z (przepraszam prawdziwych przesiębiorców za użycie tego stwierdzenia) "firmy" gone.pl (nazwa mi śmierdzi skrótem od Gimnazjum On NEtwork :) ).

Tak jak po dłuższych wysiłkach mogę zrozumiec, że firma świadcząca usługi webdesignerskie może mieć witrynę under construction (chociaż portfolio wypadało by mieć ;) ) to ni jak nawet jakby mi to łopatą do głowy wkładać nie zrozumię jak firma świadcząca usługi hostingowe może mieć taki sajt jak gone.pl z hitem sezonu

Pozosta³e funkcje s¹ bez limitu !

To jest opis parametrów pakietu hostingowego w "profesjonalnej" firmie. Osobiście jak wszedłem na tą stronę to myślałem, że to dowcip jakiś, a nie stronka firmy hostingowej.

A i byłbym zapomniał jeszcze na koniec - NIP i REGON też wypadało by podać, no i wstawienie polskiego kodowania na stronie też tak strasznie nie boli ;)

To tyle z mojej strony. Pewno się naraziłem teraz na oszczekanie ze strony gone.pl ale co mi tam, wierzę mocno w to, że zdecydowana większość forumowiczów myśli w podobnych kategoriach co ja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności