Skocz do zawartości

Katalogi Rafała oparte o WordPress

rafal22bb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Ostatnio stworzyłem nowy katalog oparty o wordpress. Nie jest to popularna wtyczka wp-kat ani żadna inna dostępna, po prostu coś nowego stworzonego przeze mnie.

Katalog znajduje się pod adresem www.aleria.pl

Katalog jest płatny z uwagi na niekończący się spam... jednak jak to bywa przy moich katalogach będę tutaj wstawiał darmowe kody na wpis. Obecnie cena sms-a wynosi 1 zł (netto).

Katalog jest moderowany codziennie, więc maksymalny czas na zatwierdzenie lub odrzucenie strony nie powinien przekroczyć 24h no chyba że coś wyskoczy, ale wtedy na pewno będę informował mailowo lub w tym temacie.

Zasady dotyczące dodawanych wpisów:

1. Tręść wpisu musi być unikalna procent powtórzeń nie może przekroczyć 40% według strony www.antyplagiat.twojeartykuly.info

2. W wysyłanym formularzu z wpisem muszą być wypełnione wszystkie pola.

3. Tytuł – maksymalnie 60 znaków ze spacją.

4. Wstęp – minimum 200 znaków ze spacją.

5. Treść – minimum 400 znaków ze spacją (można dodać 1 link).

6. Słowa kluczowe – maksymalnie 6 oddzielone przecinkiem.

7. W przypadku dodawania katalogu stron wymagam linku zwrotnego, formę linku można znaleźć w regulaminie.

Więcej informacji znajdziecie w regulaminie.

Pozdrawiam,

Rafał

Wpis do mnie dotarł, błąd w katalogu poprawiony (błąd przy przeładowaniu strony po wysłaniu formularza).

Wpis niezgodny z regulaminem katalogu (zawiera tylko wstęp brak właściwej treści), według strony www.antyplagiat.twojeartykuly.info tekst wcale nie tak do końca unikalny.

Mam dobre serce :) na PW posyłam kod, tylko proszę o wpis zgodny z regulaminem.

Pozdrawiam,

Rafał

Pierwszy wpis na jaki się natknąłem w tym katalogu, co bardziej interesujące fragmenty:

....z zakorkowanej Warszawy i powrocie do domu można na spokojnie zajechać do księgowej....dlatego księgowa o pomocna sprawa przy działalności...

Rozumiem, że to jest zmoderowany wpis?

Tak.

chyba wystawiam w konkretnym temacie darmowe kody, więc nie wiem czego nie napisałem, jeśli będę miał w stopce katalog onetu to również będziesz myślał, że to kody do niego ? a to że nie powinny pasować wiem zgłoszenie już poszło.

ahh szkoda gadać...

Nie każdy musi być alfą i omegą i się domyśleć, że "katalogi" to w rzeczywistości "katalog";)

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności