Skocz do zawartości

TextWriting.net - wielojęzyczny edytor tekstu w chmurze dla Copywriterów i Spec. SEO - następca SEO-Lenivca

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

logo_256.png

Witam serdecznie w wątku o wielojęzycznym, zaawansowanym, lecz prostym w użyciu edytorze tekstu w chmurze dla Copywriterów i Specjalistów SEO

Jest to niejako naturalny następca znanego Wam SEO-Lenivca. Czym różni się ten program? Właściwie.. wszystkim :)Jest napisany od nowa, jest w chmurze, jest lepszy, ma wsparcie dla wielu języków, potrafi sam generować tekst...!

Uwaga: rejestracja w programie jest całkowicie darmowa, otrzymujemy dostęp do pewnych podstawowych funkcjonalności i trochę testowego miejsca na dokumenty - dożywotnio. W dowolnym momencie można uruchomić plan Premium dający dostęp do wszystkich możliwości oraz więcej miejsca na dokumenty. Ceny zaczynają się od SMSa za ~11 zł.

Wszystkie informacje są na jego oficjalnej stronie WWW. Tutaj chcę podać kilka ważnych informacji:

1. Dla wszystkich Forumowiczów PiO jest specjalny kod zniżkowy - podczas zakupu wystarczy wkleić: pio-c9be1d319f22d3398462f a otrzymacie 25% zniżkę! Kod ważny jednorazowo, tylko do 24 listopada 2013! Informacja: dotychczasowi Użytkownicy SEO-Lenivca otrzymają wkrótce powiadomienie w programie.

2. Zachęcam do śledzenia oficjalnego FB projektu, ew. mojego Twittera (w podpisie). To tam będą umieszczane wszelkie najnowsze informacje.

3. Oczywiście zachęcam do dzielenia się tutaj na forum swoimi odczuciami i uwagami, ale jest też na stronie głównej bugtracker i jeżeli pojawi się jakiś błąd proszę o wysyłanie go tam.

4. Zachęcam do przyjrzenia się naszemu Programowi Partnerskiemu, w którym oferujemy: 40% na I poziomie, 15% na II poziomie, 5% na III poziomie, za każdy zakup poleconego, przy minimum wypłat $20 (po rejestracji: Ustawienia -> Program Partnerski i można sobie włączyć).

Pozdrawiam!

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli możesz podaj tu jakiś cennik, na stronie też nie widzę. Pewnie jest po zalogowaniu. Fajnie, gdyby był dostępny cennik jeszcze przed rejestracją. Chyba że ślepy jestem :)

Rejestracja jest całkowicie darmowa - otrzymujesz dożywotnio darmowe konto.
Płatne plany zaczynają się od $3 i można za nie zapłacić SMSem

;) a szczegółowy cennik pewnie będzie dostępny niebawem... ja czekam grzecznie na rabat dla użytkowników Lenivca :P

dymna.jpg

Wczoraj to sprawdzałem z jakieś grupy i brakowało mi dema tych opcji pro, ale skoro to twoja robota, to nie ma co go dawać.

Cennik jest po zalogowaniu, czyli: 9,5 zł/7 dni, 25 zł/31 dni, 188 zł/ rok.

Tutaj jest reflink ode mnie: link

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Już mam pewne sugestie co do zmian i poprawek.

1 Poprawił bym statystykę dokumentu aby pokazywała rzeczywistą ilość zdań a nie tylko ilość kropek w tekście. Można np założyć, że zdanie to co najmniej 2 wyrazy po 3 znaki oddzielone spacją.

2. Suwak gęstości losowego wybierania synonimów z grupy nie zawsze zaskakuje. Tzn. przestawiam suwak na 100% klikam w kostkę a on nadal jest na 50%.

Szkoda, że nie ma możliwości przetestowania opcji premium, które są dla mnie najważniejsze, bo w gruncie rzeczy kupuje się kota w worku. Jestem ciekaw ale nie chce wydawać kasy jeśli ma się okazać, że narzędzie dla mnie się nie przyda.

Szkoda, że nie ma możliwości przetestowania opcji premium, które są dla mnie najważniejsze, bo w gruncie rzeczy kupuje się kota w worku. Jestem ciekaw ale nie chce wydawać kasy jeśli ma się okazać, że narzędzie dla mnie się nie przyda.

Tego typu teksty już mnie kompletnie powalają. Jeśli wydanie 11 złotych dla dzielnego człowieka biznesu w branży seo to jest kwota olbrzymia, to już wstyd. Cały czas wydaje się pieniądze i czasem z sensem czasem nie. A jeśli Cię nie stać na 11 złotych, by coś przetestować, to może zacznij akcję zbiera funduszy dla biednego sieowca.

Zajacgd zluzuj trochę. Nie zarabiam na SEO lecz jestem raczej pasjonatem i robię dla siebie parę rzeczy. Założyłem niedawno firmę i każdy chce teraz ode mnie 11 zł za coś i niestety na wszystko mi nie starcza.

Nie widzę problemu żeby wydać te 11 zł ale nie widzę też problemu żeby był jeden dzień na przetestowanie wszystkiego.

@Amidamaru6669 ma już wyrobioną "markę" na PiO. Ale spokojnie, na pewno pojawią się dość szybko opinie. A od strony technicznej zrobienie pełnego triala wcale nie jest proste, bo między innymi trzeba wszystko zabezpieczyć przed multikontami - a to wcale takie hop siup nie jest ;)

Również prosiłem o darmową wersje testową @Amidamaru6669 dla konta pro, ponieważ nie zauważyłem cennika.

Jednak +/- 11 zł za 7 dni testów to "drobne". Osobiście mam sam SEO-Lenivca od jakoś 2 lat i wiem, że @Amidamaru6669 to solidna osoba. :)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Witam i dziękuję za pierwsze wypowiedzi!

Odpowiedzi:

@okazwłoka, @poczatkujacy - ceny jak podał @Tler, a dokładnie są w $ (przeliczanie na PLN według kursu) i prezentują się dokładnie tak:

Plan Startowy - 7 dni - 1 MB

SMS $3 = SMS za ok. 11 zł = ~$0,43 / dzień

Plan Profesjonalny - 31 dni - 5MB

$8 = ~25 zł = ~$0,25 / dzień

Plan Biznesowy - 365 dni - 75MB

$60 = ~185 zł = ~$0,16 / dzień

@neidi - 1. Właśnie to jest kwestia zastanowienia. Ciężko było dokładnie to określić. Nie jest to liczba kropek, przykład: "Zdanie 1... Zdanie 2." = 2 zdania - jeżeli masz inny pomysł na mierzenie ilości zdań to bardzo proszę o ticketa (link na dole głównej strony) jako feature request. 2. Drobny problem z jQuery, sprawdzam.

@neidi - niestety nie ma opcji testowania, jak zauważył @okazwłoka jest to ogromny problem techniczny, a priorytetem jest wysoka dostępność usługi dla wszystkich i tych obciążających opcji dla Użytkowników Premium (gwarantowany SLA). Natomiast jeszcze dziś, jak obiecywałem, pojawi się przejrzysty help, który będzie jednocześnie prezentacją wszystkich zaawansowanych funkcji.

@MKucinski - w obecnej wersji to nie możliwe, zbyt dużo tekstu. Można go oczywiście podzielić na części. Automatyczne wstawienie synonimów testowałem np. dla 10.000 znaków - trwa to wtedy max. 5-10 sekund.

Dziękuję za wszystkie zdania i opinie i czekam na więcej (na recenzje również) :) Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności