Skocz do zawartości

TextWriting.net - wielojęzyczny edytor tekstu w chmurze dla Copywriterów i Spec. SEO - następca SEO-Lenivca

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@MKucinski - wystarczy zgłosić feature request na dole strony głównej link do helpa/systemu supportu. Tu nie będzie czegoś w stylu "robimy coś bo tak", lecz wszystko zależy od ilości zgłoszeń - co jakiś czas najpopularniejsze propozycje pojawią się na fanpejdżu TextWriting.net w formie głosowania.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@Amidamaru6669

Znikający komunikat z SEOLenivca to zły pomysł - chętnie skorzystam z kodu przy zakupie usługi na dłuższy okres, jednak jednorazowe wyskakujące okno to niezbyt ciekawe posunięcie w stosunku do użytkownika. Jeśli chodzi o mnie to nie lubię być stawiany w takiej sytuacji - nim kupię cokolwiek chciałbym go sprawdzić.

re @neidi:

Pewnie, że można - defaultowo olewam działania typu 'kup tylko teraz - 1k% zniżki'! ;)

Wychodzę z założenia, że jako posiadacz płatnej licencji SEO Lenivca powinienem mieć opcję skorzystania z tego kodu kiedy zechcę.

mniej znaczy więcej

@dywyn - 1. Tak, niestety póki co nie ma kolorowania składni, natomiast po wybieraniu synonimów (lub tylko kliknięciu PPM na słowo) jest zawsze zaznaczony ostatni } grupy synonimów i jest ikonka informująca o tym co jest w środku. 2. Po wybraniu zdjecia - zakładka wyrównywanie tekstu (lub skróty: Ctrl+L, Ctrl+E, Ctrl+R). 3. Generowanie ZIPów jest dosyć standardowe, spróbuj pobrać ponownie lub wygenerować ponownie.

@immy - fakt, zgadzam się z tym. Niestety takie jest ograniczenie tego starego okienka w SEO-Lenivcu (byłem poproszony o to żeby tak było), że pojawia się tylko raz. Miałem nadzieję, że zrobi się tak jak @neidi mówi, jeżeli nie - proszę tylko o PW / wiadomość przez stronę z e-mailem który był użyty do zakupu SEO-Lenivca - wyślę Ci ten kod!

@edit

Jeszcze informacja, że dzisiaj (wczoraj) się już nie wyrobiłem ze wrzuceniem helpa / prezentacji, ale to ze względu na to jak będzie wyglądał i w jakiej będzie formie :) Jutro wrzucę i poinformuję.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Był problem z korzystaniem z kuponów zniżkowych. Teraz już kupony działają! W razie, gdyby ktoś zużył bez efektu kupon zniżkowy w trakcie awarii - proszę tylko o kontakt z podaniem starego kodu, otrzyma nowy, działający.

Pozdrawiam.

Witam,

@positive - jeżeli nie działa Ci kod - wyślij mi go w wiadomości, wyślę Ci nowy, działający :)

@mushroomH - niestety tak jak jest napisane. Nie zależy to do końca od nas, wyłącznie od bramki. Pracuję teraz nad znacznym przyspieszeniem obsługi płatności.

@edit - błąd z bramkami płatniczymi naprawiony. Wszystkie konta Premium powinny być teraz przyznawane max. kilka minut po dokonaniu płatności i potwierdzane e-mailem!

Pozdrawiam.

Ogłaszam, że w końcu jest wrzucony cały nowy system pomocy / tutoriali na https://textwriting.net/helptut/ ! Czekam na opinie. Można na nim znaleźć oprócz pomocy do wszelkich opcji, również prezentację wszystkich narzędzi Premium przed zakupem, czyli to o co prosiliście :)

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
UWAGA! Ta informacja nie pojawi się więcej, a masz niesamowitą okazję wypróbować ten nowy produkt całkowicie za darmo korzystając z konta Free lub kupić konto Premium z multum możliwości 75% taniej! - zarejestruj się w programie a podczas pierwszego zakupu podaj ten kod zniżkowy: XXXXXX - otrzymasz 75 procentową zniżkę. Pamiętaj - masz czas tylko do końca listopada, możesz skorzystać z tego kodu jednorazowo.

Jak ktoś chce mój kod rabatowy to zapraszam na PW. Zastrzegam sobie prawo wyboru dowolnego użytkownika, który się zgłosi wg własnego "widzimisię" jesli będzie ich więcej niż jeden do powiedzmy dzisiejszego wieczora.

Widzę, że wyżej kody u kogoś nie działały, jakby co to jestem właścicielem licencji SEO-Lenivca, ale z rabatu nie skorzystam, więc pewnie kontakt z autorem softu rozwiąże sprawę.

@ttah - teraz wszyscy dotychczasowi Użytkownicy SEO-Lenivca otrzymali ten kod na e-mail ponieważ miałem zgłoszenia, że nie każdy zdążył przeczytać :)

Pozdrawiam.

U mnie kod zadziałał kupiłem najdroższa wersje, ja sam nie pisze tekstów ale osoby co pracują chwalą sobie narzędzie. Jak nie będzie problemów z serwerem i dostępnością, myślę że będzie to jedno z najlepszych narzędzi tego typu. Na obecnym etapie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności