Skocz do zawartości

Czary mary czy faworyzowanie na siłę?

tombom

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zdajesz sobie sprawę ilu takich zawodników jak Ty zostało tu przerobionych? Na większą uwagę trzeba sobie zasłużyć ;)

No tak właśnie, tylko w jaki sposób zrobić to klikając w klawiaturę? Zresztą wszystko opiera się zwykle na zasadzie "połechtać ego" i stajesz się wtedy "swój".

No a w kwestii stronki zbudowanej pod 301 to mylisz... mylisz się znacznie...

Znaczy więc że wystarczy mieć starszą domenę (z jakąś sensowną historią i powiązaną tematycznie) zrobić 301 i wtedy "masakrować" ją dla frazy tutaj omawianej? Są wogóle jakieś możliwości sprawdzenia takiego ukrywania linków zwrotych? Wystarczy mi zwykłe tak lub nie ale aby było szczere :)

Dzięki śliczne wszystkim bo choć jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskałem to przekazaliście mi informacje i wskazówki jak najbardziej dla mnie istotne. Reszta w moich rękach, znaczy oczach :)

Po prostu starym użytkownikom nudzi się powtarzanie w kółko tego samego, a Twój pierwszy post prowokuje do udzielenia jakiejkolwiek odpowiedzi :) Jak powiedział Początkujący, moderator "przeniósł Twój temat do właściwego działu, który warto przestudiować" :)

Tak, są sposoby podpatrzenia ukrytego zaplecza, ale nijak nie zmierzysz siły linków. Są frazy, gdzie 5 mocnych linków to więcej niż 500 słabych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności