Skocz do zawartości

Strona spada po pozycjonowaniu

set4812

Rekomendowane odpowiedzi

Szef zlecił mi miesiąc temu żebym użył program " Szybkie katalogowanie" żeby wstawić stronę do katalogów. Program posiadał listę katalogów niektóre działały niektóre nie. Wstawiłem stronę do 60 katalogów. Szef od tygodnia pruje się że moje pozycjonowanie nie zadziałało, że działam jak antyfirma. Dał program nie pamiętam nazwy które sprawdzał frazy w google i pokazywał pozycje strony i czy spada czy rośnie. Strona firmy spadla troche dla pewnej frazy. Można to jakoś poprawić żeby strona odzyskała pozycje? Wiem że to będzie czasochłonne, ale zależy żeby nie stracić pracy.

Pozdrawiam

set4812

Twój pierwszy post jest tak enigmatyczny, że można w podobnym tonie odpowiedzieć: pewnie jakoś można :) Za mało danych nawet do odpalenia magicznej kuli...

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Szef kiedyś pozycjonowała strone i robił to katalogowaniem. Pokazywał mi żeby meta tag anylazerem tagi sprawdzać ale wszystkie są na zielono oceniane. To pozycjnowanie z tego co wiem to się zmienia szybko przez polityki google. Ludzie weźcie doradzci jak sprawić żeby strona przestała spadać chociaż. Chce się uporać z tym problemem i dalej programować.

Szef kiedyś pozycjonowała strone i robił to katalogowaniem.

Podkreśliłbym "kiedyś".

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

usuń wpisy z katów i zostaw stronę w spokoju. co możecie sami zrobić, jak się nie znacie na seo? możecie prowadzić bloga na waszej domenie, regularnie dodając merytoryczne wpisy. poza tym to zlećcie audyt i ewentualnie optymalizację strony.

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

@ set4812

Mogę Ci przez 1 godz. na Skypie udzielić porad w tą sobotę lub niedzielę, ale... coś za coś. :D

Powiem tak, wpłać kwotę 50 zł na Fundacje Anny Dymnej i prześlesz mi dowód wpłaty.

Naprawimy ten "bigos", co narobiłeś. ;) Dzięki poradom na pewno podciągniesz o wiele pozycje strony firmowej w Google.

Pomagając dzieciom, sam wyjdziesz z kłopotów. Zainteresowany? Pisz na priv.

P.S. Tak dla info, jestem zawodowym pozycjonerem.

Edit. poprawa błędnego linka

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Ten program to sprytne katalogowanie? Jak tak to ciesz się, że strona nie poleciała w kosmos. Szef pozycjonował się tym parę lat temu więc pamięta akurat to. Ten program to już zabytek muzealny.

Chłopaki dobrze radzą. Postaraj się usunąć te linki bo pewnie nic wartościowego nie wyprodukowałeś. W tej chwili nie można walić linkami w stronę pozycjonowaną tak jak wtedy gdy szef się w to bawił. Onegdaj obowiązywała zasada link to link. Dziś nawet za naturalny link z forum czy bloga można dostać ładny filtr i jak będziesz usuwać i tak i tak wszystko żeby ratować domenę.

Aktualnie na topie są portale społecznościowe na przykład. Katalogi to już bardziej na zaplecze bo tam mniejsze straty są jak jakaś domena oberwie. Na szybko tematu się nie pozbędziesz :) Albo pozbędziesz się ale za to gniew szefa będziesz miał za uwalenie strony.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

A co za różnica czy to SK czy inny pół automat? Na 99% to kwestia i tak złych anchorów lub fatalnych katalogów lub tego i tego, a nie wybór przestarzałego softu :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zgadza się. Nie ważne jakiej dodawarki użył, ważne jakie to były bazy katalogów. W tym wypadku sam tzw. syf.

Teraz pozostaje tylko zbudować ogólnie ładny profil linków. :-)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Myślę że szef powinien zainwestować: to wam pomoże na 100% -> https://www.forum.optymalizacja.com/topic/117842-kurs-lexy/

A szef sam sobie jest winien, ciekawe czy jak zatka się rura w kiblu to wysyła księgową...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności