Skocz do zawartości

Strona spada po pozycjonowaniu

set4812

Rekomendowane odpowiedzi

Może to coś innego, nie oszukujmy się 60 wpisów do śmieciowych katalogów, raczej filtra algorytmicznego nie zafundowało, zdziwiłbym się gdyby zaindeksowało się 50% tych wpisów, a 30 marnych linków nie zrobi nawet kataru nowej stronie, a co dopiero już kiedyś pozycjonowanej.

PS. Jeśli ten program ze swoją bazą tak doskonale depozycjonuje, to zapewne zacznie sie sprzedawać jak świeże bułeczki ;)

faktor.biz - wątpię aby ten program polecony przez szefa generował linki sitewide. Te 60 linków też mi się wydają dziwne, żeby aż stronę w filtr wpędziły. Prawdopodobnie ostatnie zmiany googla wpłynęły na pozycję, a te linki, nie miały z tym nic wspólnego, tylko tak się zbiegło wszystko w czasie. Magiczna kula off :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Pewnie nie no ale skoro szef tak reaguje to nawet nie będzie chciał zrozumieć powodów dlaczego strona ma taką a nie inną pozycję. Mam do czynienia z takimi "znawcami" w miarę często. Przeważnie kończy się na tym, że nie podejmuje współpracy. Z reguły są to klienci bardzo roszczeniowi i nijak nie rozumieją, że proces pozycjonowania trwa i nie zalezy tylko ode mnie ale też od strony. Tekst typu "to znajdę kogoś kto nie potrzebuje poprawiać mojej strony" jest częsty w takim wypadku. Inny to "widziałem ofertę na allegro top10 w tydzień za 20zł a Pan chce kilkakrotnie więcej?!":)

Jeżeli szef kazał użyć programu to w takim razie on odpowiada za to:)

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Zgadza się. Nie ważne jakiej dodawarki użył, ważne jakie to były bazy katalogów. W tym wypadku sam tzw. syf.

a spodziewacie się listy cezzego w tym??? To co kupił kilka lat temu to polecił wpakować i tyle.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zgadza się. Nie ważne jakiej dodawarki użył, ważne jakie to były bazy katalogów. W tym wypadku sam tzw. syf.

a spodziewacie się listy cezzego w tym??? To co kupił kilka lat temu to polecił wpakować i tyle.

Nawet coś lepszego. Jak te katalogi przez tyle przetrwały atak zwierzaków, bany, niechęć właścicieli do przedłużania domeny, to muszą być naprawdę "wartościowe" ;)

Gdyby był filtr, spadek byłby duży, większa szansa ze może wypadły miejscówki używane przy poprzednim "pozycjonowaniu" , może też tym miejscom zaszkodziła fala donosów do DT

No właśnie dlatego zaproponowałem pomoc w zamian za datek dla dzieci w Fundacji Anny Dymnej.

Powodów spadku strony możne być wiele, dlatego trzeba problem najpierw zdiagnozować.

Dodatkowo nie znając domeny, słów kluczowych... możemy gdybać, gdybać i jeszcze raz gdybać....lub jak wcześniej z humorem napisano

Za mało danych nawet do odpalenia magicznej kuli...

:)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Pogratulować inicjatywy novum ;)

Teraz to co powinieneś zrobić to pokazać ten wątek szefowi i propozycje Novum.

To jest zbyt dynamiczna branża i to co było kiedyś, teraz na dłuższą mete nie przynosi pożądanych efektów, jak to sobie myśli wielu "panów prezesów" oczekujących jedynie pozycji z wyszukiwarce google. Ileś lat temu puścili jakiś spam, kupili coś na allegro i to dało efekt. Tylko trzeba wziąć pod uwagę, że świadomość ludzi wzrosła, jest większa konkurencja, coraz więcej firm chce się pozycjonować, a w wyszukiwarce nadal na pierwszej stronie jest 10 miejsc do wypełnienia, albo nawet mniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności