intruder2600 Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 czy komus z was udalo sie kiedykolwiek dostac maila zwrotnego od google? tak pytam z ciekawosci bo ja juz trace nadzieje Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rattkin Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 podpisz sie jako duza firma, przekieruj na jakas strone typu www.cnn.com - dziala. smutne, ale prawdziwe. jesli redaktorzy G tak malo maja czasu, to niech to zaakcentuja w serwisie googla. "i can handle it without linking :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 intruder2600 napisał(a): czy komus z was udalo sie kiedykolwiek dostac maila zwrotnego od google? tak pytam z ciekawosci bo ja juz trace nadzieje Tak, dwukrotnie. Raz rzeczywiście od człowieka, a raz (wczoraj) po chyba trzech tygodniach: Cytat Thank you very much for writing to us. Although we strive to providepersonal responses, we're a bit behind at the moment. We're sorry about the delay, and we regret that we've been unable to answer your individual question. We'd prefer not to keep you waiting any longer, so we included some information below that we hope will be helpful in answering your question. If you still need help, try visiting https://www.google.com/about.html as a starting point. This page links to almost all information on Google. If you know the specific Google information you're looking for, try limiting your search to our site. To do so, you'd type 'site:google.com query' into the search box at Google.com. To see the results of our sample search for 'doodles,' click here: https://www.google.com/search?hl=en&q=site%...gle.com+doodles SOME OF OUR FAVORITE LINKS Google products and features: https://www.google.com/options/index.html https://www.google.com/help/features.html Search tips: https://www.google.com/help/basics.html https://www.google.com/help/refinesearch.html If you're experiencing a problem or haven't been able to find the answer to your question, please let us know. We'll respond as soon as possible. Thanks in advance for your patience. Regards, The Google Team Żałosne. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojan3 Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 ja dostaje odpowiedzi od google adsense team (zapytywalem pewien czas temu) za kazdym razem. To bylo pewien czas temu. m Jak chcesz moge Tobie dac email do babki z programu adsense. Bardzo przyjemna babeczka i na pewno Tobie odpowie (jezeli dotyczy to adwords) Umywalki | Wiza USA | Umywalki nablatowe | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 9 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 w sumie mecze ich o to czy dlugo mnie jeszcze beda trzymali w sandboxie ale to z góry jest przegrane bo to juz jest ich tajemnica :mrgreen: Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 intruder2600 napisał(a): w sumie mecze ich o to czy dlugo mnie jeszcze beda trzymali w sandboxie ale to z góry jest przegrane bo to juz jest ich tajemnica Nie kolego ! Wszystko wszystkim ale takie pytanie to jest nie na miejscu 8) Bezpłatny katalog stron Schnazzy Productions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 intruder2600 napisał(a): w sumie mecze ich o to czy dlugo mnie jeszcze beda trzymali w sandboxie ale to z góry jest przegrane bo to juz jest ich tajemnica :mrgreen: No tak, skoro ludzie wysyłają im takie pytania, to nie dziwię się, że na konkretniejsze nie mają kiedy odpowiadać :roll: Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojan3 Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Arkadio napisał(a): Nie kolego ! Wszystko wszystkim ale takie pytanie to jest nie na miejscu Dobrze powiedziane. Wyobraz sobie, ze oni maja miliony stron do indeksowania, szykuja sie do wielkiej wojny, a tu nagle dostaja enigmatyczne zapytanie apropos sandboxa jakiejs mikrej strony (w skali swiatowej). Umywalki | Wiza USA | Umywalki nablatowe | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 tu się zgodzę z ty pytaniem, co do odp. to ich nawet rozumiem, przeciez to globalna wyszukiwarka i zapewne dostają mase takich meili. Najlepiej korespondencja układa mi się z google jeżeli chodzi o prace charytatywne, to znaczy podsyłam im kilka pomysłów a oni piszą :-) że dziękują. Widać że szykują duże zmiany zresztą nie tylko google ale widać to także po polskich wyszukiwarkach co mnie bardzo cieszy bo zaczniemy może wchodzić na wyższą pułkę zapewniam że już nie bawem pewnego rodzaju strony zaczną znikać z czołówki polskich enginów ze względu na nowe techniki dość fajna jak wiadomo zawsze do obejścia ale wielu ludzią którzy tak naprwde nie skupiali się na tym utrudni to znacznie życie Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojan3 Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 szookpl napisał(a): Widać że szykują duże zmiany zresztą nie tylko google ale widać to także po polskich wyszukiwarkach co mnie bardzo cieszy bo zaczniemy może wchodzić na wyższą pułkę zapewniam że już nie bawem pewnego rodzaju strony zaczną znikać z czołówki polskich enginów ze względu na nowe techniki dość fajna jak wiadomo zawsze do obejścia ale wielu ludzią którzy tak naprwde nie skupiali się na tym utrudni to znacznie życie Jestes jescze wiekszym mistrzem w interpunkcji niz moj brat. W calym powyzszym tekscie nie ma ani jednej kropki ani przecinka. Szookpl, czy ty wiesz jak taki popotok slow sie czyta? ja musialem przeczytac kilka razy, aby zrozumiec. Odcyforwanie sensu tego wielokrotnie złożonego zdania ( n dąży do nieskonczonosci) jest bardzo trudne. Bez urazy. Szanuje twoje pomysly i wiedze. Umywalki | Wiza USA | Umywalki nablatowe | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxygene Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 tojan3 napisał(a): Szookpl, czy ty wiesz jak taki popotok slow sie czyta? ja musialem przeczytac kilka razy, aby zrozumiec. Odcyforwanie sensu tego wielokrotnie złożonego zdania ( n dąży do nieskonczonosci) jest bardzo trudne. Mozna sie przyzwyczaic ale radze sie poprawic słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej (łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 tojan zero urazy, jak na nie polska krew to i tak sie staram :-) pisac dobrze i zdaje sobie sprawy ze zdazaja sie mi bledy ale dopisania ofert mam ludzi. A kropki przeciniki to wiem jak sie robi ale z pospiechu mi nie wychodzą Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 poprawiam sie na co dzien, wiem ze i tak glupi umrę, ale duzo zamalego kladlem nacisk na inny jezyk a polski troszke inaczej ale powiem ze jestem coraz lepszy, choc komputer mi w tym raczej zaczol przeszkadzac nic pomogac, bo jak sie czyta duzo polskich tekstow na forach to mysli sie ze tak nalezy pisac :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tojan3 Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 szookpl napisał(a): choc komputer mi w tym raczej zaczol przeszkadzac nic pomogac, bo jak sie czyta duzo polskich tekstow na forach to mysli sie ze tak nalezy pisac To prawda, ze fora moga byc zgubne, bo ludzie przywiazuja mniejsza wage. Ja podziwiam kazdego kto potrafi mowic po polsku, a nie urodzil sie w POlsce. polski jest cholernie trudny. Jezeli mozna spytac, to skad jestes. Wiem, ze Ś.P. Cerbru tez nie byl "naplywowym" polakiem. P.S. Do szalu mnie doprowadza przelaczajace sie ustawienia klawiatury w windowsie. Umywalki | Wiza USA | Umywalki nablatowe | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 hehe mam nadzieje ze nie byl typowym ja bo juz calkiem wyjdzie ze to ja ja akurat strona słowacka jak polak dlatego jest mi łatwo się poruszać tutaj i tutaj się uczyłem - a pochodznie Ukraina choc niema czym sie chwalic bo generalnie jakos polacy nie chetnie podchodza do tego typu narodowsci jak bialorus ukraina itp choc zwiazku mam nie wiele i mieszkam tu tyle czasu i znam tak polske jak niejedne polak nie zna ale fakt faktem minusy wiedzowe czasem mam na temat polski. Choc generalnie juz moj duza czesac rodziny jest calkowicie polska Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.